Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Το «Σ’ Ένα Τέταρτο» και το «Θες Να Κάνουμε Σχέση» ενώνονται σε ένα μοναδικό mix

 


Μια νέα και μια παλαιότερη επιτυχία του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου σε ένα μοναδικό remix.

Το νέο τραγούδι «Σ’ Ένα Τέταρτο» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Η πορεία του στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου, στο Spotify αλλά και στο YouTube, όπου έχει ξεπεράσει ήδη το 1 εκατομμύριο views, είναι εντυπωσιακή.

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα.

Μέσα από μια από αυτές τις εμφανίσεις, στο δημοφιλές show μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar», προέκυψε και ένα απρόσμενο remix του πρόσφατου «Σ’ Ένα Τέταρτο» και της παλαιότερης επιτυχίας «Θες Να Κάνουμε Σχέση» του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, που κυκλοφόρησε το 2006.

Κατόπιν απαίτησης λοιπόν μεγάλη μερίδας DJs, μουσικών παραγωγών αλλά και του κοινού βεβαίως, το mash up των δύο επιτυχιών του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου είναι στη διάθεσή σας από σήμερα.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Ένα Τέταρτο» έχει γράψει ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ενώ το «Θες Να Κάνουμε Σχέση» έχει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στη μουσική και του Νικόλα Νικολάου.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ας ευχηθούμε να επιστρέψουν και οι όμορφες και ξέγνοιαστες μουσικές βραδιές μαζί του.

Το «Σ’ Ένα Τέταρτο – Θες Να Κάνουμε Σχέση Mix», όπως και τα δύο αρχικά τραγούδια, κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.



Από το Blogger.