ΜΕΛΙSSES | Το νέο τους album κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες!

 


Οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται να μας χαρίσουν για ακόμα μία φορά μοναδικές μουσικές στιγμές μέσα από ένα album με συμπράξεις – έκπληξη! Το album με τίτλο «MEΛΙSSES – Duets» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 16 Απριλίου από την Panik Records και είναι από τώρα διαθέσιμο για pre-save στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

To no1 συγκρότημα της χώρας, που μετρά αλλεπάλληλες no1 επιτυχίες στα 12 χρόνια της διαδρομής του, αναφέρει για το album:

«Όπως οι μέλισσες πετάνε από λουλούδι σε λουλούδι για να φτιάξουνε το μέλι, έτσι και εμείς “πετάμε” από ρεπερτόριο σε ρεπερτόριο, από τραγούδι σε τραγούδι, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Πλησιάζουμε το κάθε τραγούδι με σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη. H μουσική, εκτός όλων αυτών που γνωρίζουμε,k είναι και συνεργασίες. Είναι οι παρέες. Μία ομαδική δουλειά που όλοι προσπαθούν πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο νέος μας δίσκος που κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου με τίτλο “MEΛΙSSES – DUETS” έχει ακριβώς αυτό το νόημα. Περιλαμβάνει 24 τραγούδια – συνεργασίες με 11 φίλους καλλιτέχνες. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας έκαναν την τιμή να είναι στο δίσκο αυτό, καθώς και όλους τους δημιουργούς που μας εμπιστεύτηκαν τα τραγούδια τους. Ευχαριστούμε την αγαπημένη μας εταιρεία Panik Records που είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα. Kαι τέλος ευχαριστούμε το Mega που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε με τους εξαίρετους αυτούς συναδέλφους».

Οι καλλιτέχνες που συμπράττουν με τις MEΛΙSSES είναι:

Toquel

Θέμης Αδαμαντίδης

Θανάσης Βασιλόπουλος

Καίτη Γαρμπή

Σταμάτης Γονίδης

Κομπανία Βέρδη

Μαντώ

Δημήτρης Μπάσης

Aναστάσιος Ράμμος

Μπάμπης Στόκας

Τάμτα

Το πρωτότυπο εξώφυλλο του album επιμελήθηκε η illustrator/ pop artist Σοφία Ντέρου.

Από το Blogger.