Η Κωνσταντίνα παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Μη Φέγγεις Ζηλεύω»

 


Η αγαπημένη όλων μας Κωνσταντίνα παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Μη Φέγγεις Ζηλεύω».

Από τα πρώτα της κιόλας καλλιτεχνικά βήματα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και στο ευρύ κοινό, το όποιο μέσα από τις μεγάλες της επιτυχίες λάτρεψε την ίδια και τη φωνή της.

Μέχρι και σήμερα συνεχίζει με σεμνότητα και αγάπη να υπηρετεί το καλό ελληνικό τραγούδι, έχοντας δημιουργήσει τόσα χρόνια σχέσεις αγάπης με την παρουσία της στη μουσική σκηνή της χώρας, τόσο με τους συναδέλφους όσο και με το κοινό της.

Η μουσική της διαδρομή μετράει τραγούδια τα οποία αγαπήθηκαν και έμειναν διαχρονικά στις καρδιές του κόσμου: «Σημάδι», «Θάλασσες», «Άγγελε Μου Και Φονιά», « Θα Φύγω Με Τους Φίλους Μου Για Κάιρο», «Μια Ελλάδα Φως», «Τηλεφωνώ», «Σαν Τριαντάφυλλο», «Έχω Μια Καρδιά», «Χωρίς Φτερά Αλλά Και Τα Ντουέτα Της Καίγομαι», «Καυτές Βραδιές», «Στους Πέντε Άνεμους», «Δηλητήριο», «Η Καρδιά Μου Είναι Ζαλισμένη», «Τι Μπήκε Ανάμεσα Μας», «Κι Αυτό Το Βράδυ».

Μετά από όλες τις μεγάλες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, ήρθε η ώρα να ακούσουμε τη νέα μουσική πρόταση της Κωνσταντίνας, ένα υπέροχο και μελωδικό tango με τίτλο «Μη Φέγγεις Ζηλεύω».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεργάζεται ξανά με την Τασούλα Θωμαΐδου, η οποία της έχει χαρίσει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της και υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του νέου τραγουδιού.

Το single «Μη Φέγγεις Ζηλεύω» της Κωνσταντίνας κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI / Universal.




Από το Blogger.