Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Δείτε το νέο music video του σπουδαστή του «House Of Fame»

 


Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο σπουδαστής του «House of Fame» που κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού για τον τραγουδιστή που θα γυρίσει το δικό του music video, παρουσιάζει με εικόνα το «Μίλα Της».

Τα γυρίσματα έγιναν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Μέσα από τις εικόνες, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μεταφέρει όλο το ρομαντισμό του τραγουδιού με το δικό του τρόπο.

Το «Μίλα Της», σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και σε στίχους της Εύης Δρούτσα, κυκλοφόρησε το 2005 και είναι μία από τις μεγαλύτερες ερωτικές επιτυχίες του Σάκη Ρουβά.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ηχογράφησε το «Μίλα Της» στο Panik Room όταν ανακηρύχθηκε «Σπουδαστής της Εβδομάδας» από τους καθηγητές της μουσικής ακαδημίας του «House of Fame».

Αν και δεν έχει προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο τραγούδι, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας διαθέτει έμφυτο ταλέντο και έχει εξελιχθεί στη διάρκεια του «House of Fame»,  όπως έχουν επισημάνει η κριτική επιτροπή και οι καθηγητές.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας απέσπασε τις περισσότερες από τις 250.000 ψήφους που καταμετρήθηκαν στη ψηφοφορία που έτρεξε το προηγούμενο διάστημα.

Το «Μίλα Της» με την ερμηνεία του Στέφανου Πιτσίνιαγκα κυκλοφορεί από την Panik Records, που εδώ και 10 χρόνια ανακαλύπτει και αναδεικνύει νέα ταλέντα.




Από το Blogger.