Εύη Ροζάκη: Το νέο της βίντεο κλιπ «Άκου» με τους The Pergamonto Band

 Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η Εύη Ροζάκη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι "Άκου" που ερμηνεύει παρέα με τους "The Pergamonto Band". Το τραγούδι είναι σε μουσική του Γιάννη Κουρκουμέλη και στίχους της ίδιας, ενώ ο βίντεο κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαυρομούστακου.

H Εύη Ροζάκη, γεννιέται και μεγαλώνει στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών αρχίζει να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα και πιάνο, ταλέντα που αναγνωρίζει αμέσως ο μουσικός παππούς της. Μόλις τελειώνει το Δημοτικό Σχολείο δίνει εξετάσεις για το Πρώτο Πρότυπο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, όπου και σημειώνει επιτυχία. Η ίδια υπογραμμίζει πως η παιδεία και εκπαίδευση που έλαβε τα 6 χρόνια φοίτησής της εκεί, καλλιέργησαν και ταυτόχρονα απελευθέρωσαν το πνεύμα και την ψυχή της και αποτέλεσαν σταθμό για τη μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία.

Παράλληλα με τη μουσική σπουδάζει στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ,στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας. Εργάζεται σε χώρους σχετικούς με το αντικείμενό της και πάντα αγωνίζεται να μεταδώσει την ευαισθησία της μουσικής στο περιβάλλον της. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες ως τραγουδίστρια με Rock, Pop, Disco, Funk &Soul groups καθώς και με ρεμπέτικα σχήματα και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και μουσικοσυνθέτες για την κυκλοφορία Cd’s.

Το τραγούδι «Άκου» έχει την υπογραφή του σπουδαίου μαέστρου και συνθέτη Γιάννη Κουρκουμέλη, με στίχους εμπνευσμένους από την Εύη Ροζάκη και αποτελεί ένα καλοκαιρινό hit που έχει σκοπό να ταξιδέψει τους ακροατές στον κόσμο αυτό που η καρδιά χαίρεται και αγαπά. Αυτό το διάστημα κινείται δισκογραφικά, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με το group «Περγαμόντο».

Η επιμέλεια παραγωγής είναι του Παύλου Χριστοδούλου και κυκλοφορεί από την Voca Records.

Δείτε το βίντεο κλιπ:Από το Blogger.