Έλενα Παπαρίζου: Ακούστε το νέο single «Για Ποια Αγάπη»


 

«Για Ποια Αγάπη» τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου στο νέο ραδιοφωνικό single της.

Η «Number One» αστέρας της pop στην Ελλάδα συνεχίζει το ταξίδι στις «Αποχρώσεις» της νέας δισκογραφικής δουλειάς της με ένα δυναμικό uptempo τραγούδι που συνδυάζει ethnic επιρροές στο ηχόχρωμά του.

Το «Για Ποια Αγάπη» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του επίσημου Albums Sales Chart της IFPI με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων στην Ελλάδα, παραμένοντας επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού «Για Ποια Αγάπη» ανήκουν στην ταλαντούχα ομάδα των ARCADE, ακρογωνιαίος λίθος του άλμπουμ «Αποχρώσεις».

Σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, το music video για το «Για Ποια Αγάπη» αποτελεί μέρος του εντυπωσιακού #ProjectApohrosis που σχεδίασε η Έλενα Παπαρίζου για την οπτικοποίηση των νέων τραγουδιών του άλμπουμ «Αποχρώσεις».

Για το «Για Ποια Αγάπη» επιλέχθηκε το έντονο κόκκινο, το χρώμα του πάθους και του έρωτα, σε συνδυασμό με ειδικά οπτικά εφέ και αφαιρετικές χορογραφίες.

Τις επόμενες ημέρες η Έλενα Παπαρίζου θ ταξιδέψει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας με αφορμή την εμφάνισή της στον τελικό του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όπου θα τραγουδήσει το νικητήριο τραγούδι «My Number One» σε ένα ειδικό σκέλος της βραδιάς με άλλους θρυλικές νικητές του θεσμού.

Το single «Για Ποια Αγάπη» και το άλμπουμ «Αποχρώσεις» κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.




Από το Blogger.