Η Stefania κατακτά την Ευρώπη με το «Last Dance»

 


Δύο μόλις ημέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία να φέρει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα του πιο δύσκολου διαγωνισμού της Eurovision των τελευταίων ετών, η Stefania βλέπει το τραγούδι της «Last Dance» να κατακτά τα charts της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα η ελληνική συμμετοχή στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision βρέθηκε στο Viral Chart του Spotify στο Top 50 της Ολλανδίας και του Βελγίου, στο No. 21 της Φινλανδίας, στο No. 36 της Νορβηγίας και στο No. 36 της Σουηδίας, μεταξύ άλλων χωρών.

Επίσης το «Last Dance» έχει καταφέρει να φτάσει στο No. 36 στο Viral Chart του Spotify για το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει εμφανιστεί και στο Top 200 του γενικού chart του Spotify για την Ολλανδία, τη χώρα στην οποία έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει η Stefania.

H πορεία του τραγουδιού είναι εξαιρετική σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, με το «Last Dance» να χαρίζει στη 18χρονη τραγουδίστρια την πρώτη της ευρωπαϊκή επιτυχία.

Δείτε τη δυναμική εμφάνιση της Stefania στον τελικό της Eurovision 2021 

Η Stefania επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την ελληνική αποστολή την επόμενη ημέρα του τελικού της Eurovision 2021, κρατώντας όπως πάντα πάνω της την ελληνική σημαία.

Υπενθυμίζεται ότι η Stefania τερμάτισε στη 10η θέση στον Μεγάλο Τελικό για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας το Σάββατο 22 Μαΐου.

Σε ηλικία 18 ετών, η Stefania είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στο διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που έλαβε μέρος φέτος στην Eurovision.

Από το Blogger.