Η Κατερίνα Στικούδη παίρνει «Εκδίκηση» μέσα από το νέο video clip της

 



Η «Εκδίκηση» είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… και η Κατερίνα Στικούδη τη σερβίρει με ένα εντυπωσιακό τραγούδι και video clip.

Η πιο hot τραγουδίστρια της pop σκηνής στην Ελλάδα μιλάει μέσα από το νέο της single για μια γυναίκα που στέκεται με αυτοπεποίθηση στα πόδια της μετά από ένα χωρισμό, πιο δυνατή και πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της.

Το video clip σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου περιέχει αλληγορικές εικόνες που καθρεφτίζουν το δυναμισμό της γυναικείας ψυχής.

Το ψυγείο συμβολίζει την ανθεκτικότητα απέναντι στα λάθη του παρελθόντος, η πινιάτα την πάλη και τη νίκη ενάντια στον πειρασμό και η σκηνή στο αποδομημένο αυτοκίνητο με το ζευγάρι ντυμένο ο ένας με τα ρούχα του άλλου, την ισορροπία ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο φύλο.





Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσης χρησιμοποιείται σε video clip μια ειδική κατασκευή γερανού που κινείται σε επίπεδο 180 μοιρών, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μπορεί τα hits της «Grande» (με τους KINGS & KG) και «All In» (με τους DJ Stephan & Lil Pop) να ακούγονται ακόμα δυνατά στα ραδιόφωνα και να σημειώνουν εντυπωσιακά streams στο Spotify, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη δεν επαναπαύεται λεπτό και έχει ήδη ετοιμάσει μια σειρά από video clips τα οποία θα κυκλοφορούν σταδιακά τους επόμενους μήνες.

Ένα από αυτά είναι και το «Rio» με τις Dinamiss και τον Mc Daddy, το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Η «Εκδίκηση» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Κατερίνας, το οποίο θα έχει τίτλο «GRANDE» και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από τη Minos EMI, a Universal Music Company.




Από το Blogger.