Ο Γιάννης Πάριος για δύο συναυλίες στο Θέατρο «Άλσος»

 


Ο Γιάννης Πάριος θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.

Ο Γιάννης Πάριος θα συναντήσει το κοινό σε δύο συναυλίες στο Θέατρο «Άλσος».

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα με πάθος και αυθεντικότητα, ο Γιάννης Πάριος θα μας ταξιδέψει όπως κάνει πάντα με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο.

Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του.

Όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία, να παραβρεθούν σε συναυλία του και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα.

Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως το βράδυ της συναυλίας, θα φύγουμε όλοι ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται».

Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Δύο συναυλίες στο Θέατρο «Άλσος» την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Αυγούστου που δεν πρέπει να χάσετε.

Πληροφορίες

Θέατρο «Άλσος»

Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487


Δευτέρα 30 & Τρίτη 31 Αυγούστου

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

Ώρα εισόδου κοινού: 19:00


Προπώληση: www.viva.gr

Από το Blogger.