Χρήστος Νικολόπουλος: Με τις μούσες του Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία στο Θέατρο «Άλσος»

 


Δυο ξεχωριστές συναυλίες στο ιστορικό Θέατρο «Άλσος».

Ο Χρήστος Νικολόπουλος θα παρουσιάσει στο Θέατρο «Άλσος» την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ένα μουσικό πρόγραμμα από τα μεγάλα του τραγούδια.

Ο μεγαλύτερος διαχρονικός και σύγχρονος λαϊκός συνθέτης θα έχει στη συντροφιά του τις μεγάλες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, την Πίτσα Παπαδοπούλου, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία, τις οποίες θεωρεί μούσες του.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με την Ελένη Βιτάλη έχει γράψει το «Παίξε Χρήστο Επειγόντως» σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με τη Γλυκερία το «Άιντε Μάτια Μου Γλυκά» του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου το «Δεν Μετανιώνω» του Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά άλλα τραγούδια

Το εντυπωσιακό σε αυτές τις συναυλίες του ιστορικού Θεάτρου «Άλσους» θα είναι το ότι οι τρεις μούσες του Χρήστου Νικολόπουλου θα ερμηνεύσουν και μεγάλες του επιτυχίες που τραγούδησαν σημαντικά ονόματα όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι.

Επίσης οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία θα τραγουδήσουν διασκευασμένα γνωστά και άγνωστα τραγούδια του συνθέτη.

Αυτές οι δύο συναυλίες είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναζήσουμε ιστορικές στιγμές.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με μια δεκαμελή ορχήστρα σας περιμένουν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο «Άλσος».

Θέατρο «Άλσος»

Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Τρίτη 7 & Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Προπώληση: www.viva.gr

Από το Blogger.