«Τα Καλοκαίρια Μου»: Μιρέλα Πάχου και Νατάσα Θεοδωρίδου ενώνουν τις φωνές τους

 


Δύο φωνές από δύο διαφορετικά μουσικά στρώματα έρχονται να υπογράψουν το φετινό καλοκαίρι.
Η ξεχωριστή Μιρέλα Πάχου ενώνει τις δυνάμεις της μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου και παρουσιάζουν το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο «Τα Καλοκαίρια Μου».

Ένας άκρως ερωτικό – καλοκαιρινό τραγούδι το οποίο απογειώνεται με τις υπέροχοες ερμηνείες της πολλά υποσχόμενης Μιρέλας Πάχου και της κορυφαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας Νατάσας Θεοδωρίδου.

Με αυτό το ντουέτο η Μιρέλα Πάχου συνεχίζει να γεμίζει τη λίστα με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες της και να δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα.

Τη μουσική του «Τα Καλοκαίρια Μου» υπογράφει ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος ενώ τους στίχους έχει δώσει ο έμπειρος Σταύρος Σταύρου.

Δύο φωνές από δύο διαφορετικά μουσικά στρώματα έρχονται να υπογράψουν το φετινό καλοκαίρι και να μας γεμίσουν συναισθήματα.

«Ένα σου δάκρυ, φως μου, μ’ έκανε ν’ αντέχω / Ένα σου γέλιο μ’ έχει κάνει να γελώ / Σ’ αυτό τον κόσμο τίποτ’ άλλο που δεν έχω / Έχω εσένα και αυτό μου ειν’ αρκετό / Τα καλοκαίρια μου είναι εκεί / Τα καλοκαίρια μου είναι εκεί που σ’ αγαπώ», τραγουδούν η Μιρέλα Πάχου και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το single «Τα Καλοκαίρια Μου» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.




Από το Blogger.