Πυξ Λαξ: Δεύτερη συναυλία στο «CT Garden Festival» μετά το sold out

 


Οι Πυξ Λαξ μετά το sold out της εμφάνισής τους στο «CT Garden Festival» στις 16 Ιουλίου, θα δώσουν μία δεύτερη συναυλία στον ίδιο χώρο την Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Έχοντας καταγράψει μία πορεία τριάντα ετών, οι Πυξ Λαξ εξακολουθούν να διατηρούν τη ζωντάνια, τη φρεσκάδα και την αναλλοίωτη γοητεία τους.

Μια σπουδαία και διαχρονική μπάντα, που συνέβαλε στην εξέλιξη του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με μεγάλες επιτυχίες και σημάδεψαν τις ζωές όλων μας.

Όπως επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης: «Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματα του κοινού τους σε μια πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των ‘90s έως τον καφετζή της γειτονιάς».

Μια συναυλία – ταξίδι που δεν πρέπει να χάσουμε. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας σε μία μουσική περιπλάνηση με ποικιλία συναισθημάτων: από την ευφορία μέχρι την γλυκόπικρη μελαγχολία.

Γιατί οι Πυξ Λαξ έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν μια συναυλία σε ένα ενεργό πεδίο, όπου όλοι κι όλα, συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται.

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Minos EMI / Universal ένα εξαιρετικό άλμπουμ – αφιέρωμα με τίτλο «Μέσα Απ’ Τις Φωνές Των Φίλων», το οποίο περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ, που όλοι όσοι ακολουθούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα εκτιμήσουν και θα αγαπήσουν.

Πληροφορίες

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 στις 21.00

City Garden Festival

by Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι


Τιμές εισιτηρίων


VIP: 25 ευρώ

Α’ ζώνη: 20 ευρώ

Β’ ζώνη: 15 ευρώ

Φοιτητικά – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)


Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

Από το Blogger.