Αυγερινός Σέρμπος | Κυκλοφόρησε το νέο του digital single!

 


Κυκλοφόρησε το νέο digital single του ταλαντούχου ερμηνευτή – συνθέτη Αυγερινού Σέρμπου!

2 νέα υπέροχα τραγούδια ερμηνευμένα μοναδικά από την σπουδαία φωνή του Αυγερινού Σέρμπου σε στίχους Πέτρου Βασιλειάδη και σύνθεση Αυγερινού Σέρμπου και Κασσάνδρας Braushi.

«Έσπασε η αγάπη» και «Να μ’αγαπάς» οι τίτλοι των τραγουδιών σε ενορχήστρωση Τάσου Σούρμπα και Παντελή Τσάντου αντίστοιχα έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και ήδη φιγουράρουν στις playlists γνωστών ραδιοφώνων!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αυγερινός Σέρμπος γεννήθηκε στον Γέρακα Αττικής. 
Στην ηλικία των 10 ετών μαγεύεται από ένα αρμόνιο που του έκαναν δώρο, 
αυτό ήταν η αφορμή για να μπει το μικρόβιο της μουσικής μέσα του.
11 ετών αρχίζει να σπουδάζει στο ωδείο "Σύγχρονη Ωδή" όπου σπούδασε θεωρία μουσικής και αρμόνιο.
Στην ηλικία των 15 ετών μπαίνει στο "Εθνικό Ωδείο" όπου και συνέχισε τις σπουδές του στο αρμόνιο και ολοκλήρωσε τις θεωρητικές σπουδές. 17 ετών ξεκινάει σπουδές φωνητικής με την αξιόλογη καθηγήτρια φωνητικής Μαίρη Απέργη. 
Στην ηλικία των 21 αποφοιτεί από το ΙΕΚ Κηφισιάς όπου και παίρνει το πτυχίο του σαν "Σχεδιαστής μέσω Ηλεκτρονικού υπολογιστή" και αμέσως μετά, στην ηλικία των 21 ετών ξεκινάει σπουδές μοντέρνου τραγουδιού στο ωδείο "Ηχογένεση" με την Ελένη Μελισσίδη και σπουδές αρμονίας αργότερα με τον Γιώργο Λάσκο. Στο ωδείο αυτό διδάχτηκε κλασικό πιάνο, ακουστική κιθάρα και μπουζούκι με αξιόλογους καθηγητές. Αμέσως μετά ξεκινάει την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας με 
σπουδαία ονόματα.
Το 2019 βγαίνει η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Δύο σώματα σε ένα". 
Ταυτοχρόνως δημιουργεί και πολλές συνθέσεις τραγουδιών σε συνεργασία με τον παραγωγό του και στιχουργό Πέτρο Βασιλειάδη κάνοντας δυναμική είσοδο στην δισκογραφία ερμηνεύοντάς τα σπουδαίοι καλλιτέχνες.
Πλέον ανήκει στο δυναμικό της Real Music σχεδιάζοντας από κοινού όμορφα τραγούδια και πολύ καλές συνεργασίες πάντα με στην συμβολή του παραγωγού του Πέτρου Βασιλειάδη.
Κυκλοφορεί από την Real Music


Από το Blogger.