Δασκουλίδης-Καρουσάκη-Σαμπρίνα-Vegas: Το πιο ανεβαστικό σχήμα επιστρέφει στο Περιστέρι για την απόλυτη «covid free» διασκέδαση

 


Στις επάλξεις της διασκέδασης, επιστρέφουν στο «Bodega», ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα και οι Vegas.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας από το nightlife, λόγω του Covid 19, η dream team του νυχτερινού κέντρου-στολίδι, στην καρδιά του Περιστερίου, έρχεται, να απογειώσει εκ νέου, τις αυθεντικές νύχτες κεφιού…. Από την Πέμπτη 15 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι γνωστοί καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών, που όλοι μαζί, υπόσχονται, να μας κάνουν να διασκεδάζουμε όπως παλιά, τηρώντας πάντα, τα νέα μέτρα προστασίας για την υγεία μας, όπως προστάζει το κράτος.

Τόσο ο Γιώργος Δασκουλίδης, όσο η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα, οι Vegas αλλά και ο Γιώργος Λέξης, ανυπομονούν, για την μεγάλη πρεμιέρα τους, δηλώνοντας, πώς θα δώσουν, όλο τους το είναι, για την διασκέδαση του κόσμου, πρωταγωνιστώντας, στο πιο «hot» πρόγραμμα του καλοκαιριού, που θα απολαμβάνουμε, από την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στο ανανεωμένο και υπερπαραγωγή νυχτερινό κέντρο, Bodega!




Από το Blogger.