Η Κέλλυ Κελεκίδου φέρνει στο σήμερα το «Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο»

 


Η Κέλλυ Κελεκίδου εκσυγχρονίζει το λαϊκό τραγούδι και του δίνει νέα πνοή.

Η μοναδική Κέλλυ Κελεκίδου ενώνει τις δυνάμεις της με τον DJ και ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Σουλιώτη και τον συνθέτη Κωνσταντίνο Παντζή και παρουσιάζει μαζί τους κάτι μοναδικό.

«Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο» ερμηνεύει η αγαπημένη τραγουδίστρια σε ένα remix του γνωστού τραγουδιού που συστήνεται ξανά πιο ανανεωμένο και φρέσκο από ποτέ,

Πρόκειται για μία νέα έκδοση του ομώνυμου τραγουδιού που ερμήνευσε πρώτη η Κατερίνα Κούκα το 1992.

Η Κέλλυ Κελεκίδου φέρνει στο σήμερα το «Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο» με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς που θα συνεπάρουν τον ακροατή.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον εκλιπόντα Γιάννη Σπανό και οι στίχοι στην Τασούλα Θωμαΐδου.

Η ερμηνεία της Κέλλυ Κελεκίδου και το μαγικό άγγιγμα του Νίκου Σουλιώτη και του Κωνσταντίνου Παντζή, δημιουργοί πολλών επιτυχημένων remixes, καταφέρνουν να εκσυγχρονίσουν το λαϊκό τραγούδι και να του δώσουν νέα πνοή.

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ / Αυτή η αγάπη στ’ άστρα μ’ ανεβάζει / Κι άσε να καώ όπως θέλω και να χρεωθώ / Αυτό το λάθος μόνο μου ταιριάζει», τραγουδά η Κέλλυ Κελεκίδου και βάζει το δικό της ρυθμό στο καλοκαίρι.

Το remix του «Ρίξε Στο Κορμί Μου Σπίρτο» με την ερμηνεία της Κέλλυς Κελεκίδου κυκλοφορεί από τη Heaven Music.Από το Blogger.