Συνέντευξη | Η Πωλίνα στο Showbiznews.gr!

 


Συνέντευξη: Μαριλίζα Παπάζογλου

Η Πωλίνα δεν χρειάζεται συστάσεις, έλαμψε με την καριέρα της αλλά και το ήθος της! Έφτασε στο απόγειο της, μέχρι και σήμερα που αποθεώνετε σε κάθε της εμφάνιση. Δυναμική με χιούμορ θα έλεγα η χαρά της ζωής. Απολαύστε την!


Πωλίνα αρχικά σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη, είναι τιμή μας να σε υποδεχόμαστε στο Showbiznews.gr. Σε συναντάμε με αφορμή την καλοκαιρινή σας περιοδεία με τον κύριο Κώστα Μπίγαλη, την κυρία Μαντώ και τον κύριο Δάκη.

Καταρχήν ευχές σε όλους για ένα όμορφο όσο γίνεται καλοκαίρι. Με τα παιδιά ανυπομονούσαμε να βρεθούμε ύστερα από κλείσιμο και στέρηση 9 μηνών και ξεκινήσαμε από Τεχνόπολη και Θεσσαλονίκη με τεράστια επιτυχία... Αυτό είναι μεγάλη χαρά αλλά από την άλλη λόγω εμβολιασμών μετάλλαξης και κρουσμάτων ακυρώσαμε αρκετές εμφανίσεις ... Τώρα φεύγουμε επιτέλους Κρήτη.


Είναι σπάνιο να κρατιούνται φιλίες και συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο ποιο είναι το μυστικό που εδώ και χρόνια η συνεργασία σας αυτή έχει επιτυχία και πoια ήταν η αφορμή να ξανασυνεργαστείτε όλοι μαζί;

Οι συνεργάτες όταν δουλεύουν αρμονικά και είναι επαγγελματίες συνδυάζουν δημιουργία και ιδανική συνύπαρξη χωρίς απαραίτητα να είναι και φίλοι....με τα παιδιά είμαστε σαν οικογένεια αλλά φίλος κολλητός είναι ο Μπίγαλης! Οι χώροι όπως το Κύτταρο μας ένωσε κι ο λόγος η τεράστια επιτυχία και το come back των 80s 90s



Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε να γίνονται διασκευές τραγουδιών δεκαετίας 80 και 90. Πως το εξηγείς το φαινόμενο αυτό;

Λόγω μόδας λόγω τάσης και επειδή όλα κινούνται γύρω από τα 80ς 90ς γράφονται συνέχεια τραγούδια σε αυτό το ύφος.


Γυρνάμε σε μια άλλη εποχή . Συνεργασία με τον Γιώργο Μαρίνο, 2 βραβεία στο φεστιβάλ της Αυστρίας και στο Τόκιο με τραγούδια του κυρίου Κώστα Τουρνά και του κυρίου Κώστα Χαριτοδιπλωμένου, πρώτη σας δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Μπιρίμπα'' των Σταμάτη Κραουνάκη και του Χάρη Χαλκίτη. Περιεγράψέ μας μερικές έντονες εικόνες και συναισθήματα για αυτά που σε συντροφεύουν μέχρι και σήμερα.

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν το ξεκίνημα μου. Έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα μια καριέρα από το να μαθητεύσει κανείς δίπλα σε αυτόν τον τεράστιο και μοναδικό καλλιτέχνη. Η δισκογραφία ήρθε πολύ μετά με την ''Μπιρίμπα'' το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη επίσης μια συνεργασία σταθμός και για μένα ότι σημαντικότερο τα χρόνια στην ''Σπείρα Σπείρα''

Θα σταθώ στο κομμάτι που έκανε ρεκόρ πωλήσεων για την εποχή και ήσουν η αφορμή ο κάθε Έλληνας να θέλει να πάει στις Σεϋχέλλες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απευθείας αερογραμμή τότε Αθήνα-Σεϋχέλλες. Ένιωσες ότι θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία ;

Οι Σεϋχέλλες ήταν τεράστια επιτυχία με αποτέλεσμα όπως ανέφερες να δημιουργηθεί μέχρι αερογραμμή για απευθείας πτήση για Σεϋχέλλες. Το σημαντικό είναι ότι μετά από τόσα χρόνια τραγουδιέται με χαρά από όλους σαν να κυκλοφόρησε χτες!


Από τις Σεϋχέλλες πάμε στην ''ΑΒΑΝΑ'' σε μουσική κυρίου Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και στίχους κυρίου Βασίλη Μυριόνθοπουλοτου ένα υπέροχο ρυθμικό τραγούδι που προσωπικά όποτε το ακούω με ταξιδεύει. Πες μας για αυτό το τραγούδι.

Η ''ΑΒΑΝΑ'' γράφτηκε από τον Κώστα τον Χαριτοδιπλωμένο πριν 4 χρόνια όταν συνεργαστήκαμε για τρεις σεζόν στο Κύτταρο παρέα με Κώστα Μπίγαλη ... ταξιδιάρικο χορευτικά η ''Αβανα'' αγαπήθηκε σχεδόν αμέσως.



Εν μέσω απαγορεύσεων πολλά σχέδια σου πιθανώς να μην υλοποιήθηκαν. Τι προσδοκίες έχεις για το άμεσο χρονικό διάστημα;

Ότι προσδοκούν όλοι ...υγεία ελευθερία δημιουργία κι επιστροφή στην κανονικότητα...


Τι θα συμβούλευες σε έναν νέο καλλιτέχνη που ξεκινάει τώρα τα πρώτα του βήματα

Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές γιατί η ζωή τα ανατρέπει όλα...Το μόνο που θα έλεγα είναι

ότι αγαπάμε πολύ φαίνεται στην πορεία από το πόσο σκληρά δουλέψαμε και πιστέψαμε στα

όνειρα μας...


Η τέχνη του θεάτρου η της μουσικής ηρεμεί την ψυχή σου;

Οι τέχνες αυτές συνδέονται δε υπάρχει περιθώριο επιλογής σε αυτές....την ψυχή μας την ηρεμεί

ο τρόπος που βάζουμε στην ζωή μας την τέχνη.


Πωλίνα σε ευχαριστούμε από καρδιάς ευχόμαστε όμορφες και δημιουργικές στιγμές ευχόμαστε να μην σταματήσετε να μας δίνετε οξυγόνο χαράς με τα τραγούδια σας.

Καλή συνέχεια παίδες ότι και να κάνετε, καλή αντάμωση!




Από το Blogger.