Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο

 


Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του Ηρωδείου.

Μια μουσική συνάντηση δυο κορυφαίων ερμηνευτών που την περιμέναμε πολλά χρόνια.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή θα παρουσιάσουν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου την πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς.

Μια σπάνια καλλιτεχνική στιγμή, μια μοναδική μουσική παράσταση.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης με την ερμηνευτική τους δεινότητα θα μαγέψουν το κοινό του Ηρωδείου με τραγούδια που αγαπήθηκαν, έμειναν  διαχρονικά και έχουν σημαδέψει τη μουσική σκηνή του τόπου μας.

Μεγάλες επιτυχίες, ανυπέρβλητες μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και τραγουδήθηκαν στα πέρατα της γης.

Μια καλλιτεχνική συνάντηση που θα μείνει ανεξίτηλη σε όσους έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, σε ένα από το σημαντικότερα και ομορφότερα θέατρα του κόσμου, το Ηρώδειο.

Σε αυτήν τη μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα θα μεταφέρουμε όλοι μαζί τον παλμό της Ελλάδας μέσα από την φωνή δύο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης όπου υπάρχουν Έλληνες.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από τον Σύλλογο Θυάτειρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές και στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ηρώδειο

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00


Προπώληση Εισιτηρίων


Ticket Services

– Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

– 2107234567

– www.ticketservices.gr

– Καταστήματα Public

– Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών


Εκτέλεση Παραγωγής: Arietta Productions & Galaxias Live Productions

Από το Blogger.