«Πάρ’ Το Αλλιώς»: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κλείνει την καλοκαιρινή περιοδεία της στο Θέατρο «Άλσος»

 





Μια μοναδική παράσταση με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά τις sold out συναυλίες της στην Αθήνα και το ταξίδι της σε Ελλάδα και Κύπρο στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας της, επιστρέφει στην πρωτεύουσα σε ένα χώρο που έχει σφραγίσει τις νύχτες μας και αυτό το καλοκαίρι.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κλείσει την καλοκαιρινή περιοδεία της στο Θέατρο «Άλσος».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει σε μια μοναδική παράσταση, γεμάτη με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια.

Το «Πάρ’ Το Αλλιώς» είναι μια παράσταση με αγαπημένες διασκευές, τραγούδια που εκφράζουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας.

Και με όλη τη χαρά και το πάθος που τη διακρίνει, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσιάζει τα αγαπημένα της τραγούδια με το μοναδικό τρόπο της, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

Ο τίτλος της παράστασης είναι δανεισμένος από την τελευταία δισκογραφική δουλειά της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, στην οποία ερμηνεύει ήδη γνωστά τραγούδια τρίτων καλλιτεχνών που έχουν ένα κοινό σημείο: Την αγάπη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για την καλή μουσική.

Αγάπη που μας τη δίνει απλόχερα σε κάθε της εμφάνιση. Αγάπη που θα μας τη δώσει και με τη συναυλία της στο Θέατρο «Άλσος».

Μαζί της οι εξαιρετικοί φίλοι μουσικοί: Φώτης Δεληνικόλας (κιθάρες), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λαούτο, λάφτα), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν),  Στέλιος Φραγκούς (πλήκτρα, πιάνο), Μιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα) και Βασίλης Νησσόπουλος (μπάσο).

Ηχοληψία: Μπράιν Coon – Δημήτρης Σαμαράς

Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Χρήστος Λαζαρίδης

Πληροφορίες

Θέατρο «Άλσος»

Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 2108227471 & 2108831487


Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Από το Blogger.