Νίκος Πορτοκάλογλου, ΜΠΛΕ και Στάθης Δρογώσης στο «CT Garden Festival»

 


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ενώνει σε ένα ξεχωριστό jukebox τα «τραγούδια που μας μεγάλωσαν».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, φέρνει στο «CT Garden Festival» ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία καθώς και νέες συνθέσεις του.

Το δύσκολο αυτό χειμώνα ο Νίκος Πορτοκάλογλου έγινε η παρέα όλων μας μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1.

Εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός  του «Μουσικού Κουτιού», ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνάντησε εκλεκτούς καλεσμένους, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοντας κάθε εβδομάδα ένα μοναδικό live. Παράλληλα, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ένα Νέο Καλό», ντουέτο με τη Ρένα Μόρφη, σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Τη Δευτέρα στις 6 Σεπτεμβρίου στο «CT Garden Festival» ο Νίκος Πορτοκάλογλου και το κοινό θα γίνουν ένα χωρίς «τηλεοπτική απόσταση» δημιουργώντας ένα μοναδικό ζωντανό jukebox νοσταλγίας και αισιοδοξίας. Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες.

Γεμάτο με «τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν» όπως λέει και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη  μουσική παράσταση και μαζί με τους ΜΠΛΕ, τον Στάθη Δρογώση, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, τον Θανάση Τσακιράκη και τον Ηλία Λαμπρόπουλο δημιούργησαν μία μοναδική παρέα που μας ταξιδεύει σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της μουσικής με τραγούδια που τους διαμόρφωσαν, χωρίς φόβο αλλά με περίσσιο πάθος.

Οι ΜΠΛΕ, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχουν καταφέρει να συνδυάσουν στη μουσική τους pop – rock στοιχεία με έντονες πινελιές από την τζαζ, την μπλουζ και τη funk μουσική και ταυτόχρονα να ξεχωρίζουν για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα live τους.

Ο Στάθης Δρογώσης, αγαπημένος τραγουδοποιός, ερμηνεύει επιλογές από όλη την δισκογραφική του πορεία αλλά και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα. «Carrousel», ο τίτλος του νέου τραγουδιού του στο οποίο συμμετέχει η κόρη του Ανδριάνα, ένα τραγούδι – ωδή στην αγάπη που όλο έρχεται και πάει και είναι προπομπός του επερχόμενου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Σταθερή συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου η μοναδική ερμηνεύτρια Αγάπη Διαγγελάκη, η οποία ξεχωρίζει για το εύρος της φωνής της και την ιδιαίτερη ικανότητά της να ελίσσεται σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια.

Την σπουδαία μελωδική παρέα συμπληρώνουν ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος  της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού», που μέσα από το νέο του τραγούδι «Να Μπορώ» μας προσκαλεί να διεκδικήσουμε όσα μας κάνουν ευτυχισμένους, ο Θανάσης Τσακιράκης, που ξεχώρισε με την παρουσία του στο «Μουσικό Κουτί» δίνοντας τον ρυθμό στα τύμπανα καθώς και ο Ηλίας Λαμπρόπουλος που με το ιδιαίτερο ταλέντο του συνδυάζει μοναδικά το βιολί, το μπουζούκι, την τρομπέτα και την γκάιντα.

Όλοι μαζί γίνονται μία παρέα και παρουσιάζουν ένα εξωστρεφές κι εξαιρετικά διασκεδαστικό πρόγραμμα, με πολλή μουσικότητα υψηλής αισθητικής όπου (εκτός των άλλων) παίζονται και διασκευές σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών σε παλιά επιτυχημένα τραγούδια που τους έχουν σημαδέψει δίνοντας έτσι ενέργεια σε ένα ζωντανό jukebox επί σκηνής.

Χωρούν άραγε σε ένα playlist το «Knockin’ On Heaven’s Door», το «Dancing Queen», «Το Κορίτσι Του Μάη», η «Ωδή Στον Γεώργιο Καραϊσκάκη», το «Let It Be», το «Πάνω Απ’ Τα Σύννεφα», το «Should I Stay Or Should I Go», το «Πόσο Σε Θέλω», το «Δεν Θέλω», το «Wish You Were Here», το «Μην Το Πεις Πουθενά», η «Σκόνη», «Ο Ταχυδρόμος» και το «Θάλασσά Μου Σκοτεινή»;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι. Αν πραγματικά αγαπάτε τη μουσική, μη χάσετε αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Πληροφορίες

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00

City Garden Festival

by Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι


Τιμές εισιτηρίων

VIP: 25 ευρώ

Α’ ζώνη: 20 ευρώ

Β’ ζώνη: 15 ευρώ

Φοιτητικά – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)


Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

Από το Blogger.