Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη σκηνή του «CT Garden Festival»

 


Ένα ραντεβού γεμάτο τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στη σκηνή του «CT Garden Festival» την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Είναι ένας από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 επιτυχημένος δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης επανέρχεται στο «CT Garden Festival», μετά τις τρεις sold out συναυλίες του Ιουλίου, με τη διάθεση να μας θυμίσει μεγάλες προσωπικότητες του σύγχρονου τραγουδιού που τον σημάδεψαν αλλά κι όλα τα δικά του που αγαπάμε να τραγουδάμε μαζί του.

Ευαίσθητος, εκρηκτικός και αυθόρμητος, μα κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός, με 26 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες και πολλά αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, ο Μίλτος Πασχαλίδης μας προσκαλεί σε ένα δυναμικό και ταυτόχρονα μελωδικό μουσικό ταξίδι.

Κάθε σταθμός της έως τώρα πορείας του, έχει τη δική του ξεχωριστή αξία για το πολυπληθές κοινό του. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του, δείχνει το εύρος των μουσικών πηγών του, αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του.

Στον Μίλτο Πασχαλίδη περισσεύει η ροκ διάθεση: την τέχνη του ως τραγουδοποιού, υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, η ολοκληρωμένη φωνή του.

Ας απολαύσουμε αυτό το ραντεβού, γεμάτο τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος. Όλα τα αγαπημένα του Μίλτου Πασχαλίδης και όπως πάντα, με πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού, εκπλήξεις και αυθορμητισμό, αλλά και με αποσπάσματα από το έπος «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου, από τα αριστουργήματα της Αναγέννησης σε πανευρωπαϊκή κλίμακα.

Πληροφορίες

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00

City Garden Festival

by Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Τιμές εισιτηρίων

VIP: 25 ευρώ

Α’ ζώνη: 20 ευρώ

Β’ ζώνη: 15 ευρώ

Φοιτητικά – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

Από το Blogger.