Οι Onirama ζωντανά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με special guests

 


Οι Onirama θα παρουσιάσουν επί σκηνής ένα «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους».

Τα τελευταία 20 χρόνια όταν ακούς Onirama, δημιουργούνται συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό.

Θα περάσεις καλά, θα τραγουδήσεις το ανέφικτο, θα χορέψεις έστω καθιστός, θα αφουγκραστείς τη στιγμή, θα δώσεις στην τρέλα σου λιγάκι απ’ το φως.

Όλες τις μαγικές στιγμές, αυτό το δυναμισμό, τα εκρηκτικά live που βιώσαμε παρέα, στα εύκολα, στα δύσκολα, στα όμορφα, στα άσχημα, θα ανθίσουν σε μία συναυλία στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Μαζί τους ως special guests o Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, o Solmeister, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλες εκπλήξεις.

Με αφορμή τον επερχόμενο επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους», ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, οι Onirama θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια σε μοναδικές εκτελέσεις στη συναυλία της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Το «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 με τη Χάρις Αλεξίου, το νέο τους single «Καλοκαίρι» μαζί με τους Locomondo που κυκλοφόρησε πρόσφατα και η ψηφιακή κυκλοφορία του «Πυροσβεστήρα» όπου συμμετέχει ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αποτελούν προπομπούς του πολυαναμενόμενου επετειακού δίσκου.

Οι Onirama είναι οι Θοδωρής Μαραντίνης (τραγούδι, κιθάρα), Χρήστος Τρεσίντσης (πλήκτρα), Δημήτρης Κοκονίδης (τύμπανα), Γιώργος Κοκονίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Άλεξ Simon Παπακωνσταντίνου (μπάσο).

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα) και Βαγγέλης Βασιλόπουλος (τρομπόνι).

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το viva.gr και το δίκτυο μεταπωλητών του. Την ήμερα της συναυλίας δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια στο χώρο.



Από το Blogger.