«Μου Το ‘Πανε»: Η Πέννυ Μπαλτατζή γεμίζει το φθινόπωρο με αγαπημένους ήχους

 


Με ένα λαϊκό ερωτικό τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία latin επιστρέφει η Πέννυ Μπαλτατζή.

Η Πέννυ Μπαλτατζή παρουσιάζει το νέο single «Μου Το ‘Πανε» και γεμίζει το φετινό φθινόπωρο με αγαπημένους ήχους, μοναδικό ρυθμό και ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία.

Σε μουσική και στίχους της ίδιας της Πέννυς Μπαλτατζή , το «Μου Το ‘Πανε» είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό, ερωτικό τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία latin και μπουζουκιού.

«Μου το ‘πανε, είσαι σαν το νοτιά που σου βάζει φωτιά, με ένα βλέμμα / Μου το ‘πανε ότι σαν τον βοριά θα φυσήξεις βαριά, ξαφνικά…»

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Το «Μου Το ‘Πανε» είναι το δεύτερο single από τον επερχόμενο νέο δίσκο της Πέννυς Μπαλτατζή που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από τη μεγάλη crowdfunding καμπάνια «Τα Όνειρα Δεν Αναβάλλονται», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τον καιρό.

Η Πέννυ Μπαλτατζή και 25 επαγγελματίες από το χώρο της μουσικής μας καλούν να συμμετάσχουμε στην προσπάθειά τους να συγκεντρώσουν μέσω crowdfunding και της πλατφόρμας GiveAndFund, το ποσό που απαιτείται για την παραγωγή και παρουσίαση του «ιδανικού» μουσικού άλμπουμ.

Ιδανικού γιατί θα γίνει πραγματικότητα με τη συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας επαγγελματιών του χώρου, και θα χρηματοδοτηθεί από τον καλύτερο χορηγό που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης, το ίδιο του το κοινό.

Το «Μου Το ‘Πανε» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.
Από το Blogger.