Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο Θέατρο «Άλσος» για δύο νέες συναυλίες


 Ο Γιάννης Πάριος θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.

Μετά τις sold out παραστάσεις που έδωσε στο τέλος Αυγούστου, ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο Θέατρο «Άλσος» για ακόμα δύο μοναδικές βραδιές, τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα με πάθος και αυθεντικότητα, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της Ελλάδας θα μας ταξιδέψει όπως κάνει πάντα με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο.

Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης όσο και τα τραγούδια του.

Όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία, να παραβρεθούν σε συναυλία του και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα.

Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως το βράδυ της συναυλίας, θα φύγουμε όλοι ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται».

Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Δύο συναυλίες στο Θέατρο «Άλσος» που δεν πρέπει να χάσετε.

Πληροφορίες

Θέατρο «Άλσος»

Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Προπώληση: www.viva.gr

Από το Blogger.