Η Πάολα φέρνει στο σήμερα το «Παιδί Της Νύχτας»

 


«Παιδί της νύχτας είμαι εγώ», τραγουδά η Πάολα.

Η μοναδική Πάολα ερμηνεύει συγκλονιστικά τη μεγάλη επιτυχία «Παιδί Της Νύχτας».

Το «Παιδί Της Νύχτας», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφόρησε το 1997 με πρώτο ερμηνευτή τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τη μουσική του τραγουδιού έχε υπογράψει ο Τάκης Μπουγάς ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Γιώργο Παυριανό.

Το «Παιδί Της Νύχτας» με την ερμηνεία της Παόλα είναι το πρώτο single από την επερχόμενη συλλογή του Τάκη Μπουγά με τίτλο «Τα Τραγούδια Μου Vol.2».

Η δισκογραφική εταιρεία Spicy παρουσιάζει τη δεύτερη μουσική συλλογή –  αφιέρωμα στον συνθέτη των μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών Τάκη Μπουγά.

Η συλλογή «Τάκης Μπουγάς: Τα Τραγούδια Μου Vol.2» θα περιλαμβάνει κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει ο σπουδαίος συνθέτης, ερμηνευμένες μοναδικά από καταξιωμένους και ανερχόμενους Έλληνες τραγουδιστές.

«Παιδί της νύχτας είμαι εγώ, δίχως αγάπη είμαι εγώ και σαν αλήτης τριγυρνάω…Παιδί της νύχτας είμαι εγώ, μία ψυχή είμαι κι εγώ, μονάχος κλαίω και πονάω», τραγουδά με την αισθαντική φωνή της η Πάολα στο πρώτο single από το δεύτερο μέρος της συλλογής.

Αυτό το καλοκαίρι η Πάολα επέστρεψε δισκογραφικά με το νέο single «Έμαθα Να Μαθαίνω», ένα τραγούδι με έντονο ελληνικό ηχόχρωμα και πρωταγωνιστές την κρητική λύρα και τη χαρακτηριστική ερμηνεία της.




Από το Blogger.