«Τα Ύστερα Του Κόσμου»: Το τραγούδι των τίτλων της επιτυχημένης σειράς «Η Γη Της Ελιάς»

 


Η Ασπασία Στρατηγού δανείζει τη φωνή της στο τραγούδι της επιτυχημένης σειράς «Η Γη Της Ελιάς» του Mega.

Με ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Τα Ύστερα του Κόσμου», που κυκλοφορεί από την Panik Records, επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία η Ελένη Ζιώγα, η πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα και στιχουργός δεκάδων μεγάλων και κλασικών επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε τραγουδήσει.

Κίνητρο για την επιστροφή αυτή ήταν η γνωριμία της με το συναρπαστικό μουσικό σύμπαν του χαρισματικού και αγαπητού στο κοινό συνθέτη και τροβαδούρου Χρίστου Στυλιανού, που υπογράφει και τη μουσική του τραγουδιού.

Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο δημιουργών βρήκε την ιδανική του ερμηνεία στη σπουδαία φωνή της Ασπασίας Στρατηγού, που, με τη δωρικότητα και τον λυρισμό της, ανακαινίζει στο σήμερα την παράδοση του γνήσιου λαϊκού μας τραγουδιού.

Το μοναδικό αυτό τραγούδι ακούγεται στους τίτλους της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» του Mega και μιλάει ήδη στις ψυχές χιλιάδων ακροατών.

Με αυτόν τρόπο η Panik Records έχει τη χαρά να εγκαινιάζει τη μελλοντική της συνεργασία τόσο με την ερμηνεύτρια όσο και με τους δύο δημιουργούς.

Η σειρά «Η Γη της Ελιάς», σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, προβάλλεται στη συχνότητα του Mega καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.
Από το Blogger.