Αντώνης Ρέμος: «Η διασκέδαση θα πρέπει να είναι διασκέδαση και όχι αυτό που θέλουν οι γιατροί»

 


«Οι γιατροί έχουν την άποψή τους αλλά και η πολιτεία θα πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για όλους μας».

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων που παρευρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και εξέφρασε την άποψή του για τον τρόπο της λειτουργίας της διασκέδασης εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Πρέπει να ακολουθήσουμε τα μέτρα, πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια και βέβαια ο κόσμος που δεν θέλει να εμβολιαστεί καλώς θα κάνει να μην εμβολιαστεί, αλλά ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του», είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Η παύση που έγινε πάρα πολύ με με επηρέασε, όπως και όλο τον κόσμο, και αυτό που είπα και το παρερμήνευσαν όλοι ότι ενάμιση χρόνο κάνω αναγκαστικές διακοπές. Βέβαια ήθελαν οι κακοθελητές να το πάρουν όπως ήθελαν αυτοί, αλλά εμείς (οι τραγουδιστές) ακόμη είμαστε σε διακοπές και ακόμα είμαστε σε παύση», συνέχισε.

«Θα παρακαλέσω η διασκέδαση να είναι διασκέδαση και όχι αυτό που θέλουν οι γιατροί να θεωρούν ότι έτσι πρέπει να είναι η διασκέδαση. Οι γιατροί έχουν την άποψή τους αλλά και η πολιτεία θα πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για όλους μας», τόνισε.



Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου περί «αναγκαστικών διακοπών» αναφέρονται στα σχόλια που είχε κάνει τον περασμένο Ιούλιο σχετικά με τα μέτρα τα οποία είχαν επιβληθεί εκείνο το διάστημα στη Μύκονο.

«Ο κρατικός οργανισμός θα μπορούσε να είχε προβλέψει κάποιες καταστάσεις. Δεν υπήρξε σωστός συντονισμός και θλίβομαι για αυτές τις αποφάσεις σε πολύ κρίσιμες στιγμές του καλοκαιριού και μάλιστα σε μια ναυαρχίδα του τουρισμού, όπως είναι η Μύκονος. Όλοι εμείς που εμβολιαστήκαμε νιώθουμε ότι έχουμε κάνει το σωστό, τελικά, με τα μέτρα που ανακοινώνουν, δεν κάναμε το σωστό», είπε τότε.

«Δεν μπορείς να λες σε ένα χώρο μόνο με εμβολιασμένους ότι απαγορεύεται να σηκωθείς επάνω και απαγορεύεται να διασκεδάσεις. Ποιος ο λόγος τότε να εμβολιαστεί ο κόσμος; Όλα αυτά αποτρέπουν και τους τελευταίους δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο. Θεωρώ ότι εκεί είναι το λάθος που έχει γίνει. Για μένα θα έπρεπε να παρθούν πιο σοβαρές αποφάσεις», υποστήριξε.

«Πιστεύω ότι παρέδωσαν τα κλειδιά στους γιατρούς, γιατί εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις. Θεωρώ ότι κάπου χάθηκε το μέτρο και ο σχεδιασμός. Προς το παρόν πιστεύω ότι πετύχαμε την ανοησία της αγέλης όχι την ανοσία. Εμβολιαστήκαμε αλλά δεν είμαστε ασφαλείς», ανέφερε.

Από το Blogger.