Ο Κώστας Μακεδόνας στο Θέατρο Κολωνού

 


Ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο νομό Αττικής μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Κολωνού τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού του ΟΠΑΝΔΑ.

Οι φίλοι του Κώστα Μακεδόνα θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν και να διασκεδάσουν με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Κώστας Μακεδόνας είναι ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού, ενώ έχει στο ενεργητικό περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας και δισκογραφικής παρουσίας.

Στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού θα μας ταξιδέψει σε λαϊκά μονοπάτια, καλώντας να τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγαπημένες επιτυχίες, αλλά και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας μεγάλων δημιουργών.

Μία συναυλία με τραγούδια όπως τα («Μαργαριτάρια», «Μόνο Μια Φορά», «Το Ποδήλατο», «Τα Πλοία Της Γραμμής», «Μη Μου Λες Αντίο», «Κάτσε Καλά», «Κόκκινα Γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες Το Λάθος», «Η Λίζα Και Η Κορνίζα», «Στο Λευκό Τον Πύργο», «Ουσίες» και πολλά άλλα.

Μαζί του, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση.

Επίσης συμμετέχουν εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, ο Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, ο Νίκος Σταδιάτης στο ακορντεόν, ο Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, ο Γρηγόρης Συντρίδης στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας.

Την επιμέλεια προγράμματος έχει ο ίδιος Κώστας Μακεδόνας.

Τα έσοδα του Φεστιβάλ Κολωνού θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών.

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket Services

– Τηλεφωνικά: 2107234567

– Online: www.ticketservices.gr

– Καταστήματα Public

Πώληση εισιτηρίων θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Θέατρο Κολωνού.

Από το Blogger.