Ο Ηλίας Βρεττός φέρνει στο σήμερα το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς»

 


Ο Ηλίας Βρεττός φέρνει στο σήμερα μία από τις μεγάλες επιτυχίες των ’90s.

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει και με εικόνα το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς», ακόμα ένα τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί και ξεχωρίσει μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα».

Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης μας μαγεύει ξανά με μία μοναδική ερμηνεία του. Αυτή τη φορά, μέσα από μία ιδιαίτερη διασκευή στο «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς», μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες των ‘90s.

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Σαρρή, ερμήνευσαν πρώτοι οι Ζιγκ Ζαγκ και κυκλοφόρησε αρχικά το 1995.

Το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς», με το ξεχωριστό πάθος του Ηλία Βρεττού, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησαν ο Λευτέρης Ραμπαζής και ο Αργύρης Λαδόπουλος και μπήκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο YouTube.

«Φύσηξε έρωτας βοριάς μέσα στα φύλλα της καρδιάς / κι όλα τ’ αλλάζω και ζεϊμπέκικο χορεύω / φύσηξε έρωτας βοριάς απόψε πάω όπου με πας / και σε γυρεύω», τραγουδά ο Ηλίας Βρεττός.

Το «Φύσηξε Έρωτας Βοριάς» είναι το δεύτερο single από το άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα» του Ηλία Βρεττού μετά το «Πού Θα Πας», μία επανεκτέλεση του ομότιτλου τραγουδιού που τραγούδησε πρώτος ο Βαλάντης.

Στο άλμπουμ «Από Το Χθες Στο Σήμερα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, ο Ηλίας Βρεττός, πλαισιωμένος από τους μουσικούς του, βάζει τη δική του μοναδική υπογραφή σε οκτώ τραγούδια από διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου που όλοι αγαπάμε.




Από το Blogger.