«Εδώ Να Μείνεις»: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «CT Garden Festival»


Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μας καλεί να ζήσουμε ξανά τον παλμό των δυνατών συναυλιών της.

«Εδώ Να Μείνεις», στη μαγεία των τραγουδιών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια έρχεται στο «CT Garden Festival» τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου για να μας θυμίσει την μοναδική της τέχνη. Την τέχνη του τραγουδιού που εκφράζει ιδέες, αισθήματα,  συντηρεί τη μνήμη και ενισχύει την αντίληψή μας ως προς το ωραίο.

Η φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα στυλ ούτε εγκλωβίζεται μέσα σε κάποιο πλαίσιο.

Με πολλά επιτυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό της, χιλιάδες συναυλίες, πλατινένιους και χρυσούς δίσκους, αξιοθαύμαστη παρουσία στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα με πλείστους διθυράμβους στον διεθνή Τύπο.

Οι «The New York Times» αναφέρουν πως η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια σοπράνο που συνδυάζει τη γλυκύτητα με τη θέρμη, την καθαρότητα και την ευαισθησία με μια αίσθηση θλίψης και μελαγχολίας.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, μας καλεί στις 13 Σεπτεμβρίου να βρεθούμε μαζί της για να ξαναζήσουμε τον παλμό των δυνατών συναυλιών της.

Από το «Κόκκινο Φουστάνι» ως το «Πάρε Με Αγκαλιά Και Πάμε» κι από τις λαϊκές μπαλάντες του κορυφαίου Χρήστου Νικολόπουλου ως τα τελευταία της αγαπημένα του νεότερου Θέμη Καραμουρατίδη. Κι από τον ποιητικό λόγο του Οδυσσέα Ελύτη και του Μιχάλη Γκανά ως τον σύγχρονο λόγο της Λίνας Νικολακοπούλου και του Νίκου Μωραΐτη.

Μια ταξιδιάρικη συναυλία που με βάση το ελληνικό τραγούδι, εκτείνεται στο Πράσινο Ακρωτήρι και στα αρμένικα που μας έμαθε να αγαπάμε.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, που ξέρει καλά τον τρόπο να μας ξεσηκώνει και να μας μαγεύει, μας υπόσχεται μια βραδιά που θα τραγουδάμε μαζί της από την αρχή ως το τέλος.

Στη συναυλία συμμετέχει ο Παναγιώτης Λάμπουρας, ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έχει η Λήδα Ρουμάνη.

Συμμετέχουν επίσης οι εξαιρετικοί σολίστ Αλέξανδρος Δράκος – Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, λαούτο, μπουζούκι) και Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα).

Πληροφορίες

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00

City Garden Festival

by Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου,

Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

 

Από το Blogger.