Γιώργος Αρσενάκος: Η αποκάλυψη για την Eurovision και τη μεγάλη συναυλία της Panik Records

 


Ο Γιώργος Αρσενάκος μιλάει για το νέο talent show με έπαθλο τη συμμετοχή στην Eurovision και τη μεγάλη συναυλία για τα δέκα χρόνια της Panik.

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τα επικείμενα σχέδια της Panik κάνει ο Γιώργος Αρσενάκος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Esquire», ποζάροντας στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με «Τα Νέα».

Μεταξύ άλλων, ο CEO της Panik και πιο επιδραστικός άνθρωπος στην ελληνική μουσική βιομηχανία, απαντά σε ερώτηση για τα talent shows.

«Η τηλεόραση είναι κάτι που δεν το ήξερα. Το αφου­γκράστηκα φέτος και σκέφτομαι να το συνεχίσω όσο βοηθάει τη δουλειά μου… Έχω καταλάβει ότι, εκτός από ένα δυνατό format, για να έχεις καλές συμμετοχές, πρέπει να βάλεις και ένα πολύ δυνατό έπαθλο», επισημαίνει.

«Μπορώ να πω ότι εμείς ως Panik έχουμε μιλήσει με το ΡΙΚ, το κρατικό κανάλι της Κύπρου, και θα αναλάβουμε την εκπροσώπηση της­ χώρας στην Eurovision το 2023. Όποιος κερδίσει, λοιπόν, στο καινούργιο talent show, το οποίο ετοιμάζουμε, θα εκπρο­σωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2023. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό έπαθλο, που θα φέρει πολύ καλές συμμετοχές», αναφέρει.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι στις αρχές Δεκεμβρίου θα γίνει μία μεγάλη συναυλία για τα 10 χρόνια της Panik με τη συμμετοχή πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών.

«Τον Δεκέμβριο θα κάνουμε μια μεγάλη γιορτή με τους καλλιτέχνες μας για τα 10 χρό­νια της Panik. Θα παρουσιάσουμε όλες τις επιτυχίες που έχουμε κάνει την τελευταία δεκαετία. Θα λέγεται “Panik Concert”, θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου και θα προβληθεί στο Mega», λέει.

«Όλοι οι καλλιτέχνες που βοήθησαν να γίνει η Panik αυτό που είναι σήμερα, θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους με έναν άλλο τρόπο, με συνοδεία συμφωνικής ορχήστρας πενήντα ατόμων», συνεχίζει.

«Θέλουμε να τιμήσουμε τους καλλιτέχνες μας, τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην εταιρεία και να το χαρούμε και εμείς», προσθέτει χαρακτηριστικά, ενώ προσθέτει ότι στα τρέχοντα νέα projects της εταιρείας είναι το νέο κανάλι μουσικής και ψυχαγωγίας Panik TV, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να εκπέμπει.

Από το Blogger.