Ηλίας Βρεττός και Έλενα Τσαγκρινού live στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού


 

Ο Ηλίας Βρεττός και Έλενα Τσαγκρινού θα προσφέρουν πολύτιμες ανάσες στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αθήνας.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Έλενα Τσαγκρινού ανεβαίνουν στη σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου Κολωνού για μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Ο Ηλίας Βρεττός, ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης, θα παρουσιάσει ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα γεμάτο με τις δεκάδες επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του, χαρίζοντας στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Η Έλενα Τσαγκρινού, η εκρηκτική τραγουδίστρια που μάγεψε και την Ευρώπη εκπροσωπώντας την Κύπρο στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα δώσει τον δικό της τόνο.

Το Φεστιβάλ που μας στέρησε η πανδημία επέστρεψε δυναμικά και υποδέχεται τους κατοίκους της πόλης αυτόν τον Σεπτέμβριο με εξαιρετικές μουσικές και θεατρικές προτάσεις στο Θέατρο Κολωνού.

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00, ο Ηλίας Βρεττός και η Έλενα Τσαγκρινού μαγεύουν σε μία μοναδική συναυλία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολωνού του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Πολιτισμός σημαίνει αλληλεγγύη και φέτος ο αγαπημένος θεσμός της πόλης, το Φεστιβάλ Κολωνού, σήκωσε αυλαία με στόχο όχι μόνο να δώσει πολύτιμες ανάσες στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αθήνας, αλλά να στηρίξει έμπρακτα και τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων ανοίγει μια ξεχωριστή αγκαλιά ανθρωπιάς και αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία τις δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησαν οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στη χώρα μας, θα διαθέσει τα έσοδα του Φεστιβάλ Κολωνού για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών.

Προπώληση Εισιτηρίων

Ticket Services

– Τηλεφωνικά: 2107234567

– Online: www.ticketservices.gr

– Καταστήματα Public

Πώληση εισιτηρίων θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Θέατρο Κολωνού.

Πηγή : www.hit-channel.com

Από το Blogger.