Γιώργος Νταλάρας: Δεύτερη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο μετά το sold out

 


Ο Γιώργος Νταλάρας θα ολοκληρώσει την καλοκαιρινή περιοδεία του με μία δεύτερη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Ο Γιώργος Νταλάρας προσθέτει στο πρόγραμμα των εμφανίσεών του μία δεύτερη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Μετά τις sold out συναυλίες του στην Αθήνα και την εξάντληση των εισιτηρίων για την επερχόμενη συναυλία του στο Βεάκειο Θέατρο την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Νταλάρας θα κλείσει την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία του με μια ακόμα συναυλία στον Πειραιά, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Νταλάρας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί του στις επικείμενες συναυλίες του θα είναι οι ταλαντούχες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού με τις οποίες είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη, που έκλεισε με μία sold out συναυλία στο «Royal Festival Hall» του Λονδίνου.

Ο Γιώργος Νταλάρας θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια και τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

Επί σκηνής τους συνοδεύουν δέκα εξαιρετικοί μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.

Τον Γιώργο Νταλάρα θα πλαισιώνουν οι Νίκος Ζέρβας (πιάνο), Γιώργος Μάτσικας (μπουζούκι, κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Μάνος Γρυσμπολάκης (ακορντεόν), Ηλίας Μαντικός (κανονάκι), Νίκος Σαμαράς (τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά), Στράτος Σαμιώτης (κρουστά), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα).

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας

Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Αντώνης Ζαχόπουλος

Φωτισμοί: Ιωάννης Μανιατάκος

Πηγή : hit-channel.com 

Από το Blogger.