ΟΙ ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στο Θέατρο «Άλσος» με καλεσμένους τους Έλενα Παπαρίζου, Κώστα Μακεδόνα και Δημήτρη Μπάση

 


ΟΙ ΜΕΛΙSSES επιστρέφουν στο Θέατρο «Άλσος» για τρεις μοναδικές παραστάσεις παρέα με αγαπημένους φίλους.

Οι ΜΕΛΙSSES ανοίγουν τα φτερά τους και προσγειώνονται στο φυσικό τους περιβάλλον στο Θέατρο «Άλσος» για τρεις ακόμα παραστάσεις, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.

Το Νο. 1 συγκρότημα, έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερα από 1.200 live στα 12 χρόνια της πορείας του, αποδεικνύει ότι το δυνατό του χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή με τον κόσμο.

Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο Θέατρο «Άλσος» και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Για ακόμα μία φορά οι ΜΕΛΙSSES θα έχουν παρέα αγαπημένους φίλους.

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσουν μαζί τον Κώστα Μακεδόνα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα υποδεχθούν τον Δημήτρη Μπάση και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα έχουν guest star την Έλενα Παπαρίζου.


Οι ΜΕΛΙSSES αγαπάνε τη μουσική και ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο.

Το 2019 το «Δεν Έχω Ιδέα» του Χρήστου Μάστορα ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις της χρονιάς (σύμφωνα με Top 200 Airplay Chart της IFPI), ενώ το 2020 ήταν η χρονιά τους μιας και κατέκτησαν πάλι την πρώτη θέση με το τραγούδι «Μισή Καρδιά» αλλά και το No. 2 με ντουέτο του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση στο τραγούδι «Ένα Λεπτό».

Με δεκατρία τραγούδια στο Top 10 του Airplay Chart, εφτά από τα οποία παρέμειναν στο No. 1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες και με περισσότερα από 310.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα αποδεικνύει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου.

Όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούνται, οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής. Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν από την Panik Records το νέο άλμπουμ «ΜΕΛΙSSES DUETS», που περιλαμβάνει 24 ντουέτα με 11 σημαντικούς τραγουδιστές από όλο τα φάσμα της μουσικής, από rap και pop, μέχρι λαϊκό και δημοτικό.

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr.



Από το Blogger.