Ο STAN Αντιπαριώτης στη «Νύχτα στον Ρυθμό»


 Η πρώτη «Νύχτα στον Ρυθμό» για τη νέα σεζόν είναι γεγονός.

Ο STAN Αντιπαριώτης στη «Νύχτα στον Ρυθμό» την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου.

Νέα σεζόν για την αγαπημένη σε όλους μας «Νύχτα στον Ρυθμό» και καλεσμένος της Ράνιας Κωστάκη είναι ο ξεχωριστός STAN Αντιπαριώτης.

39η «Νύχτα στον Ρυθμό» και είναι δεδομένο ότι STAN Αντιπαριώτης παρέα με την Ράνια, θα μας εκπλήξουν σε μια μοναδική, φθινοπωρινή νύχτα.

Ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλλιτέχνη και πολλά ακόμα τραγούδια έκπληξη από άλλους αγαπημένους ερμηνευτές.

Στην ενότητα με τις ερωτήσεις, η Ράνια Κωστάκη θα απογειώσει την κουβέντα, μαζί με αγαπημένους φίλους που θα θέσουν και αυτοί τις ερωτήσεις τους στον STAN Αντιπαριώτη.

Συντονιστείτε στις 21:00 ακριβώς στον αέρα του «Ρυθμού 94.9» για να απολαύσετε μία αποκαλυπτική συζήτηση του STAN Αντιπαριώτη με τη Ράνια Κωστάκη.

Στη συνέχεια, συντονιστείτε στις 21:30 στο επίσημο κανάλι του «Ρυθμού 94.9» στο YouTube, όπου ο STAN Αντιπαριώτης θα τραγουδήσει non-stop.

Η «Νύχτα στον Ρυθμό» αποτέλεσε το πρώτο στην ελληνική αγορά live concert concept που δημιουργήθηκε εξαρχής με γνώμονα το διαδίκτυο ως media μέσο και τη λειτουργία του live video.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε ραδιοφωνική εκπομπή με live show στο διαδίκτυο ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια παραγωγή της οποίας τα δομικά χαρακτηριστικά όπως η διάρκεια, η χωροταξία του studio εκπομπής, η σκηνοθεσία, τα εργαλεία παραγωγής και πρωτίστως το ίδιο το concept.

Η συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, οι οποίοι βρίσκονται σε μια διαδικασία διαδραστικής συνέντευξης και μουσικής ερμηνείας με την ενεργή συμμετοχή του κοινού, είναι σύμφωνα με τις αρχές ενός διαδικτυακού show.


Από το Blogger.