Ο Γιώργος Σαμπάνης αφιερώνει το video clip του «Kάτι Σαν Αστέρι» στους γονείς του

 


Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη.

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκαλύπτει το video clip για τη νέα επιτυχία του «Kάτι Σαν Αστέρι».

Ο δημιουργός των μεγαλύτερων ελληνικών μουσικών επιτυχιών εμφανίζεται στο νέο τραγούδι του πιο αληθινός κι ευάλωτος από ποτέ.

Μετά από ένα σερί δυναμικών επιτυχιών που ταρακούνησαν την Ελλάδα, όπως το «Άγρια Θάλασσα» και το «Τίποτα», ο Γιώργος Σαμπάνης αποκαλύπτει την πιο ευάλωτη και τρυφερή πλευρά του.

Η μουσική του εξομολογητικού τραγουδιού ανήκει στον ίδιο τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ τους πλούσιους στίχους του «Κάτι Σαν Αστέρι» υπογράφει η πάντα εκφραστική Ελένη Γιαννατσούλια.

Την παραγωγή του «Κάτι Σαν Αστέρι» έχει κάνει ο Soumka.

Το ίδιο συναισθηματικό είναι και το video clip που συνοδεύει το τραγούδι, σε σκηνοθεσία Gemini (Δημήτρης Γκάνιος & Soumka), ένα video clip που ο Γιώργος Σαμπάνης αφιερώνει στους γονείς του, οι οποίοι «αν και χώρια» όπως λέει, τον έκαναν να αισθάνεται πάντα «Κάτι Σαν Αστέρι».

Το «Κάτι Σαν Αστέρι» έχει ήδη ξεχωρίσει στις ραδιοφωνικές συχνότητες όλης της Ελλάδας και σημειώνει μία συνεχώς ανοδική πορεία στο Ελληνικό Airplay Chart, ανεβαίνοντας με ταχείς ρυθμούς προς την κορυφή.

Το νέο τραγούδι είναι ένα από τα πρώτα δείγματα του επερχόμενου και αρκετά διαφορετικού στη δομή άλμπουμ, που ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζει πυρετωδώς μαζί με πλειάδα άριστων συνεργατών.

Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Κάτι Σαν Αστέρι» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.
Από το Blogger.