Ο Νίκος Απέργης στο εντυπωσιακό δάσος της Βαρυμπόμπης πριν γίνει στάχτη!

 


Τα έσοδα του video από το YouTube θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους της Βαρυμπόμπης.

Ο Νίκος Απέργης μας βάζει για ακόμα μία φορά στο ρυθμό του με τη νέα επιτυχία του με τίτλο «Μη Με Παιδεύεις».

Το music video για το τραγούδι γυρίστηκε στην Βαρυμπόμπη πριν τις καταστροφικές πυρκαγιές και οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα δείχνουν, όχι μόνο τη μαγεία του ίδιου του video, αλλά και τη μοναδική φυσική ομορφιά της περιοχής που πλέον έγινε στάχτη.

Το κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, βρέθηκε αμέσως στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube.

Μάλιστα, ο Νίκος Απέργης, δείχνοντας για άλλη μία φορά τις ευαισθησίες του και την κοινωνική του προσφορά, αποφάσισε τα έσοδα από το YouTube να διατεθούν στους πυρόπληκτους της Βαρυμπόμπης.

Εκεί που πριν υπήρχε ένα πυκνόφυτο πευκοδάσος, στάχτη και αποκαΐδια συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης ημέρας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική τον Αύγουστο

Το «Μη Με Παιδεύεις» είναι τραγούδι σε στίχους του Αλέξανδρου Ελευθεριάδη και του Νίκου Απέργη και σε μουσική του Νίκου Απέργη, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του ταλαντούχου καλλιτέχνη. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το δυναμικό single αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Νίκος Απέργης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, που σίγουρα θα γίνουν πόλος έλξης.

Το «Μη Με Παιδεύεις» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.




Από το Blogger.