Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ερμηνεύει μοναδικά τις «Κλειδαριές» στη συλλογή – αφιέρωμα στην Ελεάνα Βραχάλη

 


Η σπουδαία φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη δίνει το δικό της χρώμα στο αγαπημένο τραγούδι.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ερμηνεύει με τον μοναδικό της τρόπο το τραγούδι «Κλειδαριές», ένα από τα αριστουργήματα που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη και θα περιλαμβάνεται στη συλλογή για τα 20 χρόνια της αγαπημένης στιχουργού στο ελληνικό τραγούδι.

Το «Κλειδαριές» είναι μία ιδιαίτερη μπαλάντα για τις φάσεις που περνάει η αγάπη.

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε το 2016 στο άλμπουμ «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας», με στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και ερμηνευτές τον Γιώργο Νταλάρα και τον Μπάμπη Στόκα.

Μέσα από τη σπουδαία φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το «Κλειδαριές» έρχεται ξανά στο σήμερα και μιλά εκ νέου στην ψυχή μας.

«Έκλεισα τις κλειδαριές που’ χα αφήσει στο κορμί και στην ψυχή μου κι είπα εκατό φορές

πως κανένας δεν θα μπει μες στη ζωή μου…»

Το «Κλειδαριές» είναι το τέταρτο single από την εμβληματική συλλογή για το έργο της Ελεάνας Βραχάλη, με τίτλο «Παιδί Δικό Σου», στην οποία καλλιτέχνες απ’ όλο το μουσικό φάσμα ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Προηγήθηκαν το «Ο Βυθός Σου» με ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Γαλάνη, το «Ανατροπή» με την Πέγκυ Ζήνα και το «Θάλασσα» με την Γιώτα Νέγκα, που ξεχώρισαν στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Η συλλογή «Παιδί Δικό Σου» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records τους επόμενους μήνες.Από το Blogger.