«Θα Σε Νικήσω»: Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί τα νέα τραγούδια του με τον Γιώργο Θεοφάνους

 


Μία κορυφαία συνεργασία – Έξι ανεπανάληπτα τραγούδια

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Γιώργος Θεοφάνους μας παρουσιάζουν έξι ανεπανάληπτα τραγούδια μέσα από ένα μοναδικό ψηφιακό EP με τίτλο «Θα Σε Νικήσω».

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και ο καταξιωμένος συνθέτης συνεργάζονται για πρώτη φορά στην πλούσια μουσική τους διαδρομή και μας χαρίζουν έξι τραγούδια γεμάτα έμπνευση και πάθος.

Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους όσο και ο Θάνος Παπανικολάου.

Το «Θα Σε Νικήσω», περιλαμβάνει τα ήδη γνωστά τραγούδια «Περνάς Καλά» και «Μόνος Μου», τα οποία έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και μετρούν εκατομμύρια views στο YouTube views και digital streams και έχουν ανέβει σε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς και τέσσερα νέα τραγούδια.

Το νέο single από το EP είναι το ομότιτλο τραγούδι «Θα Σε Νικήσω», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το δυνατό ερωτικό τραγούδι ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες και μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα μαγικό lyric video γεμάτο ανθρώπινες στιγμές.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του με τον Βασίλη Καρρά στο «Fix» της Θεσσαλονίκης, που θα ξεκινήσουν στις 12 Νοεμβρίου. Μαζί τους θα εμφανίζονται επίσης οι Goin’ Through.

Το νέο EP του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Θα Σε Νικήσω» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι:
Από το Blogger.