«Μια μαυρομάλλα νύχτα»: Το πρώτο σόλο τραγούδι του Γρηγόρη Πάνου με την υπογραφή του Χρήστου Δάντη

 

Ο Γρηγόρης Πάνος εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Old Coat Records του Χρήστου Δάντη και κυκλοφορεί το πρώτο του solo single με τίτλο «Μια μαυρομάλλα νύχτα»

Το «Μια μαυρομάλλα νύχτα» είναι σε μουσική του Χρήστου Δάντη και σε στίχους του Νίκου Σαρρή, ενώ τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έκανε ο Νικόλας Ιωαννίδης (Sombrero Productions). 

«Και μετά δε μου είπες
Που’ναι κόλαση οι νύχτες
Και μετά και προ ολίγου
Σαν καταστροφή της Βίβλου
Και μετά μου κι’άλλα
Που ζωή δεν έχω στάλα
Που εδώ και κει τραβιέμαι
Με μια νύχτα μαυρομάλλα»

Δείτε το βίντεο κλιπ «Μια μαυρομάλλα νύχτα»:

Directed by: Niko Ioannidis (Sombrero Productions)
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γρηγόρης Πάνος, Δημήτρης Αργυρίου, Νικόλας Ιωαννίδης

Βρείτε το «Μια μαυρομάλλα νύχτα»» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify.com
Music.apple.com

Ο Γρηγόρης Πάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική και συγκεκριμένα με το πιάνο και την μεγάλη αγάπη του που ήταν το τραγούδι. Σε ηλικία 16 ετών δημιουργεί μπάντα μαζί με φίλους εν ονόματι «Monimas» και αρχίζουν τις εμφανίσεις τους σε Θεσσαλονίκη και σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα. Το 2016 δηλώνει συμμετοχή στο The Voice όπου καταφέρνει να κάνει μια πολύ καλή πορεία με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, με τον οποίο αργότερα συνεργάζεται στο Fix Factory of Sound.  Ακολούθησαν opening acts της μπάντας του σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών όπως: Βασίλης Καρράς, Στέλιος Ρόκκος, Αναστάσιος Ράμμος, Bo κ.α. Με την μπάντα του έχουν κυκλοφορήσει δύο τραγούδια: Το «Look» σε στίχους του Βασίλη Καρρά και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη και το «Ανεξήγητο» σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου.


Από το Blogger.