Αντύπας - Ζαφείρης Μελάς μαζί για πρώτη φορά στο Cabana Live Stage

 Δύο τραγουδιστές-θρύλοι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι θα συναντηθούν για πρώτη φορά επί σκηνής την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στο Cabana Live Stage.

Ο Αντύπας διαχρονικός με κλασική αξία στη διασκέδαση και μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Ζαφείρη Μελά, μια φωνή που έχει αγαπηθεί όσο λίγες.
Με κοινό χαρακτηριστικό τον καθολικό σεβασμό στην αλήθεια τους σαν καλλιτέχνες και την επιτυχημένη τους πορεία, έρχονται με μεγάλο κέφι να μας διασκεδάσουν και να μας θυμίσουν αγαπημένες βραδιές γεμάτες τραγούδια.

Σε ένα κτίριο στολίδι που ομορφαίνει με την παρουσία του μια ιστορική περιοχή της Αθήνας τα Άνω Πατήσια το Cabana Live Stage διεκδικεί φέτος το χειμώνα την πρωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση και έρχεται να μας προσφέρει όλα όσα μας έλειψαν και διψάμε να ξαναζήσουμε!
 
Η νύχτα ως γένους θηλυκού βρίσκει στα πρόσωπα του Αντύπα και του Ζαφείρη Μελά τους ιδανικούς παρτενέρ για να περάσει αξέχαστα.

Μαζί τους η Μαργαρίτα Χιονίδη, ο Πρόδρομος, η Ευαγγελία Τάτσιου, η Αθηνά Χρυσαντίδου και η Έλσα Σταύρου.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Νίκου Γεωργόπουλου.
Από την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Στο χώρο τηρούνται όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης Covid-19.

Cabana Live Stage, Καυτατζόγλου 46, Αθήνα
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210. 2013311, 6977933748
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23.30
Τιμή φιάλης απλή 140€ /4 άτομα special 160€/4 άτομα, premium 220€/4 άτομα
Φιάλη κρασί 80€/2 άτομα

Από το Blogger.