Ο Νίκος Απέργης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μη Με Παιδεύεις» – Τα έσοδα στους πυρόπληκτους

 


Το music video για το νέο τραγούδι του Νίκου Απέργη γυρίστηκε στην περιοχή της Βαρυμπόμπης πριν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Ο Νίκος Απέργης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μη Με Παιδεύεις», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Μάλιστα, για ακόμα μία φορά, θέτει τη μουσική του στην υπηρεσία ενός καλού σκοπού, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Το φρέσκο και δυναμικό τραγούδι συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του ταλαντούχου καλλιτέχνη, μετά τα «Άρρωστη Κατάσταση», «Ίσως», «Εγώ Ο Δυνατός», «Κομμάτι Της Ζωής Μου» και «Μια Κυριακή», που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια views YouTube.

Τους στίχους έχουν γράφει από κοινού ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και ο Νίκος Απέργης, ενώ η μουσική ανήκει στον ίδιο τον Νίκο Απέργη.

Το «Μη Με Παιδεύεις» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας.

Τα γυρίσματα του music video έγιναν στην περιοχή της Βαρυμπόμπης πριν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Μέσα από το «Μη Με Παιδεύεις», ο Νίκος Απέργης, πάντα κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και δραστήριος, θα βάλει το δικό του λιθαράκι για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν, καθώς τα έσοδα του τραγουδιού από το YouTube θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της περιοχής.

Το «Μη Με Παιδεύεις» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.
Από το Blogger.