Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχονται με «Μια αγκαλιά τραγούδια» στο «Christmas Theater»

 


Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης θα δώσουν δύο μοναδικές συναυλίες στο «Christmas Theater».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής περιοδείας τους, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και o Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνουν στη σκηνή του «Christmas Theater» για να μας χαρίσουν «Μια Αγκαλιά Τραγούδια».

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας: γνωρίζει πώς να δημιουργεί στο κοινό όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν φέτος για πρώτη φορά τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και o Μιχάλης Χατζηγιάννης μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους «Διθέσιο», ένα νοσταλγικό «Πάρτι», μία «Γιορτή», μας προκαλούν να τραγουδήσουμε μαζί τους «Κι Είμαστε Ακόμα Ζωντανοί», να απογειωθούμε με τα «Χέρια Ψηλά», να συντονιστούμε όλοι μαζί με το αγαπημένο «Χορεύω» αλλά και να απολαύσουμε τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους «Νικητές Χαμένοι» και «Κανένας Μόνος».

Σας περιμένουν μαζί με επτά πολυδιάστατους μουσικούς και «Μια Αγκαλιά Τραγούδια» στο πιο γιορτινό θέατρο της Αθήνας την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Μαζί τους οι Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Σόλωνας Αποστολάκης (keyboards), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες), Σοφία Ευκλείδου (τσέλο), Κώστας Μυλωνάς (drums) και Τάκης Βασιλείου (κρουστά).

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης, Σόλωνας Αποστολάκης

Ηχολήπτες: Ζαχαρίας Σταμούλος, Αντώνης Μωραΐτης

Christmas Theater

Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

Λεωφόρος Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Παραστάσεις:

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 στις 21:00

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στις 21:00

Προπώληση Εισιτηρίων: 211 7701700, viva.gr, ct.gr

Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό τεστ COVID (72 ωρών για PCR test – 48 ωρών για rapid test). Τα παιδιά έως 11 ετών εισέρχονται με αρνητικό self test.

Από το Blogger.