Κατερίνα Στικούδη: Το νέο άλμπουμ της έρχεται και είναι «Grande»

 


Το νέο άλμπουμ της Κατερίνα Στικούδη θα περιέχει 14 τραγούδια.

Η Κατερίνα Στικούδη, η πιο εκρηκτική περσόνα της pop στην Ελλάδα, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι «Grande».

Μετά από περίπου δύο χρόνια προετοιμασίας και πολλά επιτυχημένα singles, η ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας Στικούδη κυκλοφορεί και επίσημα την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει στο σύνολο 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το ομότιτλο «Grande», η μεγάλη επιτυχία με τους KINGS και τον KG.

Το «Grande» θα περιέχει επίσης τα singles «Διαφέρω», «Rio», «Εκδίκηση», «Το Ξέραμε Κι Οι Δυο», «No Habla Espanol» καθώς και το γιορτινό «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ».

Από το άλμπουμ δεν θα μπορούσε να λείψει η hot συνεργασία της Κατερίνας Στικούδη με την Ελευθερία Ελευθερίου στο τραγούδι «Οι Ιστορίες Μας» σε ένα ολοκαίνουργιο remix

To «Grande» συμπληρώνουν το single «Της Καρδιάς Το Κλειδί», μία στροφή στα ’80s, που ξεχωρίζει στο YouTube και στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς και 5 ακόμη ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ.

Η ασταμάτητη Κατερίνα Στικούδη έχει ήδη έτοιμα τα μουσικά βίντεο των επερχόμενων single της, ένα από τα οποία θα απολαύσουμε ανήμερα της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.Από το Blogger.