Ο Διονύσης Σχοινάς δίνει ραντεβού στο νέο hot spot στην καρδιά της Αθήνας

 


Ένα ζεστό «δωμάτιο» στην καρδιά της Αθήνας.

Ο Διονύσης Σχοινάς βάζει για ακόμα μία χρονιά τη μοναδική σφραγίδα του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και μας δίνει ραντεβού στο ολοκαίνουργιο hot spot, το «Room».

Ο καταξιωμένος και αγαπητός τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες και την αστείρευτη ενέργεια θα χαρίσει μοναδικές βραδιές σε έναν νέο και άκρως εντυπωσιακό χώρο στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι.

Στο πλευρό του θα έχει τον μαέστρο και καλό του φίλο Κώστα Λαϊνά, με τον οποίο εδώ και χρόνια γράφουν ιστορία με τα live parties τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και όπου αλλού εμφανίζονται.

Ο Διονύσης Σχοινάς θα μας κάνει όλους μια τεράστια παρέα, με μεγάλα hits, δυνατές ερμηνείες και απίστευτα θετικά vibes.

Στις επιτυχίες του που θα τραγουδήσουμε συμπεριλαμβάνονται τραγούδια όπως τα «Ποτέ», «Είμαι Ακόμα Παιδί», «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Μου Ταιριάζεις», «Απομίμηση Αγάπης», «Μύκονος», «Τι Τρελά Μου Ζητάς», «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου», «Το Καλοκαίρι», «Το Πάρτι Μας», «Αλλάζω», «Ξύπνησα Κάπως» και άλλα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος μετρά αναρίθμητες sold out εμφανίσεις, ήταν ένας από τους πρώτους που καθιέρωσαν το live clubbing.

Ο Διονύσης Σχοινάς θα συνεχίσει αυτήν την παράδοση με τις εμφανίσεις του στο «Room» (Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 3, Κολωνάκι) από την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 23:00 και Κυριακή στις 19:00.

Από το Blogger.