«Η Σκέψη Κάθε Πρωί»: Ο Δάκης συναντά τους Marianna & the Dizzy Breezes

 


Ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με latin και jazz επιρροές.

Ο ξεχωριστός και αγαπημένος Δάκης συναντά τους Marianna & the Dizzy Breezes και μας τραγουδούν «Η Σκέψη Κάθε Πρωί», χαρίζοντάς μας ένα single που φτάνει στις καρδιές μας

Η συνεργασία της μπάντας με το Δάκη προέκυψε αυθόρμητα, μέσα από τη σχέση συνεργασίας και φιλίας που διατηρεί ο συνθέτης και στιχουργός του τραγουδιού, Σπύρος Κολαΐτης, με τον Δάκη και τη Μαριάννα.

Το «Η Σκέψη Κάθε Πρωί» είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι, με latin και jazz επιρροές, γεμάτο αγνό συναίσθημα και θετική ενέργεια, που εξιστορεί την ιστορία ενηλικίωσης και αποχωρισμού ενός παιδιού το οποίο ανοίγει τα φτερά του μακριά από το γονιό.

Η ιστορία μεταφέρεται στις οθόνες μας, μέσα από ένα τρυφερό video που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Συλβέστρος.

Οι Marianna & the Dizzy Breezes είναι μια εξαμελής μπάντα που ιδρύθηκε το 2019 και αποτελείται από τους Μαριάννα Παπαθανασίου (τραγουδίστρια και ηθοποιός), Νίκο Δρογώση (πιάνο), Σπύρο Κολαΐτη (σαξόφωνο, κρουστά, παραγωγή), Αποστόλη Παρασκευαΐδη (κόντρα μπάσο), Δημήτρη Μουδόπουλο (τρομπέτα) και Νικόλα Αθανασιάδη (τύμπανα).

Από τα πρώτα τους βήματα, οι Marianna & the Dizzy Breezes έχουν καταφέρει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον με τα singles τους.

Το πρώτο τους τραγούδι ήταν το «Κόκκινα Γυαλιά» του Σταμάτη Κραουνάκη σε μια χορευτική salsa διασκευή, ενώ ακολούθησαν το «Πες Πως Μ’ Αντάμωσες» του Γιάννη Σπανού και του Λευτέρη Παπαδόπουλου σε μια αισθαντική bossa nova και το «Espresso» σε συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Εκτός από εμπνευσμένες διασκευές σε κομμάτια του ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου, ετοιμάζουν και πρωτότυπες δημιουργίες, με το «Η Σκέψη Κάθε Πρωί» να μας δίνει την πρώτη γεύση από αυτές.

Το single «Η Σκέψη Κάθε Πρωί» κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.
Από το Blogger.