Οι OtherView ανοίγουν νέους δρόμους με το «Crazy»

 


Η πρωτότυπη ιδέα που ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι OtherView αναμένεται να ανοίξει νέους δρόμους στις κινηματογραφικές παραγωγές και όχι μόνο.

Οι OtherView, ειδήμονες της ελληνικής pop / dance σκηνής, κάνουν τη μεγάλη επιστροφή τους με το «Crazy». Το νέο αυτό τραγούδι αποτελεί μια συνεργασία με τον Έλληνα DJ και παραγωγό Sergio T. στην οποία συμμετέχουν επίσης DuoViolins και δανείζει τη φωνή του ο Steven Aderinto.

Το νέο αυτό τραγούδι είναι κατάλληλο για να «τρελαθείς» στο χορό με ένα ρυθμό που σου μένει και θέλεις να το ακούς ξανά και ξανά, ενώ σίγουρα θα μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στις διαχρονικές επιτυχίες για τις οποίες είναι γνωστοί οι OtherView.

To «Crazy» είναι το πρώτο ελληνικό video clip που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με πλάνα από smartphone Xiaomi και πιο συγκεκριμένα με το μοντέλο Mi 11 ULTRA.

H PickCodes Productions, καταξιωμένη στον χώρο της τηλεοπτικής διαφήμισης και των music video clips ανέλαβε για λογαριασμό της διαφημιστικής Cambo και της Xiaomi να δημιουργήσει το πρώτο video clip γυρισμένο με πλάνα αποκλειστικά από smartphone Xiaomi.

Το video clip υπερπαραγωγή του «Crazy» είναι αποτέλεσμα της εμπνευσμένης συνάντησης μεταξύ της διαφημιστικής Cambo και της σκηνοθετικής ομάδας των PickCodes, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του smartphone Mi 11 Ultra, της flagship σειράς Mi 11, προσφέροντας σκηνοθετική ματιά.

Χάρη στην εντυπωσιακή του κάμερα με σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel και δυνατότητα εγγραφής σε ανάλυση έως και 8Κ, το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δοκιμάστηκαν όλα τα features της κάμερας του Mi 11 Ultra, αποδεικνύοντας με περίτρανο τρόπο ότι ένα κορυφαίο smartphone είναι το μόνο εργαλείο που χρειάζεσαι για να αποτυπώσεις την σκηνοθετική σου ματιά ακόμα και εάν είσαι καταξιωμένος σκηνοθέτης.

Η ιδέα να δημιουργηθεί ένα video clip εξ ολοκλήρου με το smartphone MI 11 ULTRA έπρεπε να επενδυθεί με μουσική. Τη μουσική ανέλαβε ο Βασίλης Κουμεντάκος γράφοντας το «Crazy» μαζί με τους Sergio T., Apostolis Kiriakidis, Steven Aderinto και DuoViolins.

Η πρωτότυπη ιδέα αλλά και η υλοποίησή της, αναμένεται να ανοίξουν νέους δρόμους στις κινηματογραφικές παραγωγές και όχι μόνο, αφού η σκηνοθετική ματιά του Mi 11 Ultra μπορεί να απογειώσει κάθε καλλιτεχνικό 

Η Xiaomi δίνει έμφαση στην καινοτομία και την ποιότητα και συνεχίζει σταθερά να δημιουργεί ανωτέρου επιπέδου εμπειρίες χρήστη και λειτουργία υπεροχής. Η εταιρεία κατασκευάζει διαρκώς μοναδικά προϊόντα ώστε όλοι να απολαμβάνουν μια καλύτερη ζωή μέσα από την πρωτοποριακή τεχνολογία. Η Xiaomi συνεχίζει την καινοτομία για όλους.

Το single «Crazy» των OtherView κυκλοφορεί από την Panik Records.
Από το Blogger.