STAN & iLLEOo: Για ποιο λόγο άλλαξαν τα πλάνα του video clip για το «Για Δυο»


 «Δεν υπήρξε επουδενί η διάθεση να εμπλακούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια που θίγει το φυσικό κάλλος της περιοχής».

Ο STAN Αντιπαριώτης και ο iLLEOo προχώρησαν σε αντικατάσταση ορισμένων πλάνων του εντυπωσιακού μουσικού βίντεο που μετέφερε στις οθόνες μας την ανατρεπτική συνεργασία τους στο τραγούδι «Για Δυο».

Το ντουέτο, στο οποίο ο STAN και ο iLLEOo συνδυάζουν αρμονικά urban – pop, trap και λαϊκά στοιχεία, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Το «Για Δυο» ανέβηκε στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube σε λιγότερες από 24 ώρες από την κυκλοφορία και παραμένει στην κορυφή των trends, ενώ μέσα σε λίγες ημέρες συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύρια views.

Επίσης έχει αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των digital charts όπως το Top 50 του Spotify για την Ελλάδα και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Οι δύο καλλιτέχνες εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο έγινε αντικατάσταση στα πλάνα με ένα μήνυμα που δημοσίευσαν στα social media.

«Όταν επιλέξαμε την περιοχή της Καλαμπάκας και τα Μετέωρα για τη μαγνητοσκόπηση του music video για το “Για Δυο”, αποκλειστική διάθεση ήταν να δείξουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο τη φυσική ομορφιά της περιοχής και να τη θαυμάσει, όπως κάναμε κι εμείς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», σημειώνουν.

«Σεβόμενοι και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ (Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού) και της 19ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, προχωρήσαμε άμεσα στην αντικατάσταση όλων των πλάνων του αρχικού video με νέα που δεν απεικονίζουν πουθενά τα υπέροχα Μετέωρα, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε επουδενί η διάθεση να εμπλακούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια που θίγει το φυσικό κάλλος της περιοχής», προσθέτουν.



Από το Blogger.