«Για Δυο»: STAN και iLLEOo μας βάζουν στα παρασκήνια της συνεργασίας τους

 


Όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.

Την εκρηκτική χημεία του STAN Αντιπαριώτη και του iLLEOo, αλλά και ανέμελες στιγμές τους, αποτυπώνει το backstage video από τα γυρίσματα για το music video της επιτυχίας «Για Δυο».

Το ντουέτο «Για Δυο» κυκλοφόρησε πριν από περίπου δύο εβδομάδες και έγινε smash hit.

Το music video για τη συνεργασία του STAN και του iLLEOo εκτοξεύτηκε αμέσως στην κορυφή των trends στο ελληνικό YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε επί σειρά ημερών, ενώ μετρά πάνω από 2 εκατομμύρια views.

Διαβάστε επίσης: STAN και iLLEOo κυκλοφορούν το εντυπωσιακό video της ανατρεπτικής συνεργασίας τους

Ο STAN ο iLLEOo συνδύασαν αρμονικά urban – pop, trap και λαϊκά στοιχεία και δημιούργησαν τη συνταγή για τη σύνθεση της πιο hot club banger πρότασης, που ακούγεται δυνατά.

Παράλληλα, το τραγούδι, που έχει αγαπηθεί από το κοινό, είναι viral στα social media και εμφανίζεται ήδη σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay, καθώς και στις πρώτες θέσεις των digital charts, όπως στο Top 50 του Spotify για την Ελλάδα.

Ο STAN και ο iLLEOo, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη, μοιράστηκαν στιγμές από τα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες, μέσα από το backstage video του «Για Δυo» που δημοσιεύθηκε στο κανάλι του STAN Αντιπαριώτη στο YouTube.

Το εντυπωσιακό μουσικό βίντεο του single «Για Δυο» γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jim Georgantis.




Από το Blogger.