«Σασμός»: Το τραγούδι που ερμηνεύει η Μελίνα Κανά για τον έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού

 Ένα τραγούδι για τον έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού στη σειρά «Σασμός».

Η Μελίνα Κανά με το τραγούδι «Παλιά Πληγή» συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων τραγουδιών που γράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους για την καθηλωτική τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα μας χαρίζει μία δυνατή και γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία σ’ ένα εμπνευσμένο τραγούδι για τον παντοδύναμο έρωτα, η ευτυχία του οποίου μοιάζει να ξεγλιστρά.

Με το «Παλιά Πληγή» οι δημιουργοί και η ερμηνεύτρια αφηγούνται τη ζωή της Βασιλικής του «Σασμού», που είναι γεμάτη μυστικά, καταπιεσμένους έρωτες, ενοχές και φόβους, αλλά και την πορεία της προς την λύτρωση, τη στιγμή που ο έρωτάς της με τον Μαθιό ετοιμάζεται να κάψει τα πάντα.

«Θάνατος ζωή, στήσανε γιορτή στ’ αλήθεια / Έρωτας παλιός, πόνος δυνατός στα στήθια / Ήρθες ξαφνικά, είσαι σαν θηλιά με πνίγει / Μια παλιά πληγή, πόρτα σφραγιστή που ανοίγει», τραγουδά Μελίνα Κανά.

Το «Παλιά Πληγή» έρχεται τη στιγμή που τα τρία πρώτα τραγούδια της σειράς, πάντα με την υπογραφή του Νίκου Τερζή και του Γιάννη Κότσιρα, συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη πορεία τους.

Τo «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, το «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά έχουν αγαπηθεί από το κοινό και συγκεντρώνουν αποθεωτικά σχόλια, ενώ έχουν γίνει top trends στο YouTube με εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Παλιά Πληγή» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.Από το Blogger.