«Τα Φτερά Μου»: Ο Σταμάτης Γονίδης έγραψε ένα τραγούδι για την κόρη του Στεφανία

 


Η Στεφανία Γονίδη έχει βάλει την καριέρα της στη σωστή ρότα.

Η Στεφανία Γονίδη εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη Sonar Music με ένα τρυφερό τραγούδι, που έγραψε ειδικά γι’ αυτήν ο πατέρας της, Σταμάτης Γονίδης.

Ο τίτλος του είναι «Τα Φτερά Μου» και πρόκειται για ένα τραγούδι, που σε κερδίζει από το πρώτο του άκουσμα.

Η Στεφανία με τη βελούδινη φωνή της δίνει τον καλύτερό της ερμηνευτικό εαυτό στο συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη, τόσο στη μουσική όσο και τους στίχους, ενώ η ενορχήστρωσή του έχει γίνει από τον Γιάννη Κουρκουμέλη.

Το νέο τραγούδι της Στεφανίας συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip, τη σκηνοθεσία του οποίου έχει επιμεληθεί ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

«Θέλω να ανοίξω τα φτερά μου να πετάξω μακριά σου να σωθώ, μα δεν με αφήνει η καρδιά μου κι όλο με κρατάει κοντά σου, δέχομαι τα ψέματά σου και ας χαθώ», τραγουδά η Στεφανία.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και μόνοι σας η Στεφανία φέρει επάξια το όνομα Γονίδη και με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της και την ευγενική της παρουσία έχει βάλει την καριέρα της στη σωστή ρότα.

Μάλιστα το σίγουρο είναι ότι η ανερχόμενη ερμηνεύτρια θα μας απασχολήσει ευχάριστα από εδώ και πέρα, ανοίγοντας «τα φτερά της» στη δισκογραφία.
Από το Blogger.